Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ralu, am dus-o pe matusa-mea la aeroport si daca tot am ajuns in zona, am fost la Ikea...proasta alegere, c-am cheltuit ceva bani si mi s-a pus pata pe o mobila pt. Iustina de acolo...acum caut solutii s-o aduc in Piatra cat mai ieftin...la transport, ma refer.

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

In alta ordine de idei, noi avem programul tot mai aglomerat, nu mai reusim sa prindem timp liber, decat asa, cate un pic.
Alergam intruna si nici nu stiu, macar, unde
Zilele viitoare ne mutam.
In weekend avem ceva programat.
Sapt. trecuta am fost ocupati cu Sarbatorile Iasului
Intre timp am mai primit si vreo 2 vesti nu chiar f bune
Cam asta este, pe scurt, viata noastra.
Va si sper sa reusesc sa mai intru zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lora, credeam ca in delegatie de pe la munca.
Pai de la Ikea nu-ti asigura transportul, nu?
Sper sa gasesti o rezolvare pana la urma, ca sa nu-ti para rau pt ce ai vazut.

Mergi la inceput

Ooooof, ba-mi asigura....contra cost...care cost e IMEEEEEENS!!!! Cautam solutii, oricum si sunt sigura ca le vom gasi. E vorba de niste corpuri de mubila din alea care imita mobila veche, frumos rotunjite si curbate, din lemn, albe....o minunatie, ca pentru o camera de printesa.

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pai cand sa anunt si eu marea veste legata de nasterea lui bb Radu de Liliac, vad ca Lora a fost mai operativa!

Liliac, felicitari!!! Refacere rapida, multa putere si rabdare cat pentru doi copilasi!

Lui bebe Radu-Mihai ii doresc muta sananate, fericire, mult noroc, sa isi fericeasca parintii si surioara! Sa creasca mare si sa fie mancacios!

Am trecut cu bine peste examen, acum sa-mi caut si de lucru. Eu cred ca greul de-abia acum urmeaza...

Mergi la inceput

Oooo, Black, bravo! Felicitari, d-na doctor! Ce face bebe Dragos? Si-a felicitat mamica?

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Da, siiiiigur si-a felicitat-o! Dupa examen, am tras o cearta cu sotul care vroia la serviciu, iar eu il vroiam acasa ca poate apucam si eu sa dorm. Nici nu am dormit (am mai strans prin casa cat timp el a gatit si s-a ocupat de bebe) si acum stau pe langa Dragos poate mananca ceva, ca tare prost a mancat azi. Ma simte ca sunt obosita, cu cearcane pana la genunchi. Cred ca daca-i mai da si vreun dinte in perioada asta nu ma vad prea bine! Si-asa asta-noapte la 1 era treaz si-n picioare. Nu ma intrebati ca nu stiu cum am reusit sa-l adorm la loc...

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Va astept cu cafea/inka/ceai, fara mancare insa la un nou capitol

Mergi la inceput