Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Azi:
Vei primi o lectie extrem de valoroasa daca vei asculta vocea ratiunii si a experientei. Ceea ce vei invata iti poate folosi pentru actiuni in care este nevoie de energie si tenacitate. Cel mai probabil, pasii marunti sunt cei care iti vor crea avantajele pe care ti le doresti. Totusi, nu te baza pe niciun ajutor din partea prietenilor sau a celor dragi, cel putin in aceasta perioada.
Am terminat spre pranz cu scrisul, luni dimineata voi avea si rezultatul cand intru si la pacientul adult, marti copil, miercuri proba clinica. Deci intr-o saptamana scap de examen! Si dupa cum par premisele va fi cu bine!
Mercedes, mult succes duminica asta!
Lora, si la Brasov a nins azi dimineata, este frig, urat, umezeala! Mult spor la zugraveli!
Raluca, cum arata Iasiul plin de oameni?
Liliac, sa inteleg ca inca nu ai nascut! Ce zici: ma astepti sa termin sau mi-o iei inainte?
Cum mai stai cu piciorul?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Lorasi Mercedes Multam de cafelute!!! Eu cred ca de-acum trec la energizante Black, sa nu ma bati! ca toata noaptea imi caut pozitii de somn, ca parca ar exista asa ceva la gabaritul meu, iar ziua haladuiesc de-aiurea, pentru predarea sarcinilor catre bunici/tati/unchi. Deja ma mir ca n-am nascut pana acum!
Black Mai, de ce n-ai zis sa tinem pumnii??? Ntz-ntz-ntz!! Dar bine ca s-a terminat cu bine pana acum. Daca eram la BV ma faceam material didactic pentru tine...si pe urma eram prima pe lista ta de pacienti Tu...capul sus, pieptu'nainte , fata mea!
Te-astept, cum sa nu!! Daaar, tre sa bagi o promisiune: ii dai gata pe toti, da?!
Stiti cand ma plangeam de calduri??? Eii, acum la noi este atat de bine Doar 10 grade afara! Imi vine sa rad de ceilalti cat sunt de incotoshmonati..eu sunt in sfarsit...rilex
As pleca in slapi dar de la ploaie sunt balti...si cum eu sunt atat de "atenta" pe unde merg...ar insemna sa stau fleashca la picioare si nu prea-mi place.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Mercedes spune:
black- bafta pentru saptamana viitoare!
liliac- atunci cand incepi sa dai sarcini la unul si la altul si tot atunci cand te apuca sa intorci pe dos casa sunt semne ca urmeaza bebele, bafta si sa scapati rapid cu bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la cafeluta de dimineata!
Ce mai faceti? Black, ce-o sa te mai urecheeeesc!!! N-ai zis nimic ca ai examen, dar noi ne-am gandit la tine, oricum! Bafta in continuare si facem galerieeee!!!! Pupici lui bebe Dragos si sa fie intelegator cu mamica lui care are de invatat!
Mercedes, bafta si tie pentru duminica!
Liliac, esti pe baricade?
Ralu, cum merge cu mutatul? Noi mai avem inca de schimbat 2 usi, de dat cu var inca o camera, camera Iustinei, hol, baie.....parca nu se mai termina, abia astept sa ne mutam!
Doina, multa sanatate!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Buna fetelor! si la noi e frig...brrrrrrrrrrrrrrrr.E prea mare trecerea de la temperaturi de peste 20 grade la frig...
Liliac eu m-am rablagit de tot, la Dan trebuiesc operate escarele la chirurgie plastica si asta inseamna .....stiti voi ce se da la operatii...
liliac1 spune:
Uof, mai, Doinita Iti doresc din tot sufletul sa te refaci si sa ai puterea sa mergi mai departe atat cu cele bune cat si cu cele rele! daca putem sa te ajutam cu ceva...zice!!
Lora, se pare ca va apropiati de final. Moama, dar ce ritm aveti Cate camere aveti acum??
Eu..mi-s bine, pe baricade! toata lumea fara nicio exceptie!
cu
Radu-Mihai 39+
LoraG76 spune:
Liliac, acum avem 3. Ce mai face Andra?
Doina, multa putere iti doresc si sanatate lui Dan! Sa dea Domnul sa aveti banii necesari cat mai curand!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
LoraG76 spune:
Buna dimineata, lumeeee!!!
Ce mai faceti?
Poftiti la o cafeluta si un ceai fierbinte! (tare bune ar mai fi la gura sobei...)
E friiiig, friiiig de tooot!!!!
O zi cat mai calduroasa si mai buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
liliac1 spune:
Sar'mana Lora de cafeluta!!! Acum o beau asa cu nesat!!
Si aici este urat si cand am plecat dimineata sa duc mandra la gradi...ploua ingrozitor.
Ma bate un gand sa ma duc sa-mi fac manichiura si pedichiura dar sa vad daca-mi fac curaj sa ies din casa.
Lora Acum ca te-ai mutat la 3 camere o sa realizezi ca nici astea nu-s suficiente Cel putin noi asa am patit dupa ce am facut o parte din renovari. Eu acum vreau macar 4 camere si daca s-ar putea sa avem macar 2-3 bai ar fi perfect...
Fetele mele, voi cum mai sunteti azi??
cu
Radu-Mihai 39+
Mercedes spune:
Mi frig de numa, sunt acasa in 2 zile de concediu sa mai citesc ceva pentru duminica. De ex. scris am trecut cu bne il mai am pe cel de duminica si daca scap cu bine ma mai calmez si eu o perioada cu studiul..
Apropo de camere si noi avem 3 si ce fain ar fi inca una dar visez deocamdata....
liliac1-tot 2 in 1 sunteti?