Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
P.S.: Ralu, posibil sa te muti inaintea mea...facem intrecere? Care pe care?

Cel tarziu la 1.XI sunt dincolo.
Ramane de vazut cand incepem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes
Eu mai am un pic adica duminica asta am scrisul si daca trec de el in cealalta saptamana oralul, intre timp si lucrez ca am zis ca nu mi stric zilele de concediu acum ca oricum vor urma zilele fara plata de care cred ca nu scapam anul asta.

Multa bafta si te asteptam sa dai de baut cand scapi!

Mergi la inceput

Citat:
Raluleeee, tu ai vazut poza de la semnatura mea? )sunt subtila rau azi, nu?)

Eu?
Acum da...
Eu-s batuta-n cap. Daca nu-mi dai mura-n gura, nu ma prind
Te costa o plimbare cu telecabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Raluca, tu pui AMR cu Fuego, as pune si eu cu ceva dar nici macar nu stiu cand voi termina cu examenele! Daca trec de scris (miercurea viitoare) intru la 3 examene orale, fiecare dintre ele eliminatorii! M-a mancat undeva sa ma prezint la asa ceva important cu bb de tztz dupa mine! Dar si cand scap, pana in Iesi se va auzi!

Black, stii cum e... fiecare cu ce-l doare
AMR pana luni dupa-amiaza...Azi m-am invoit de la sef. Nu i-am zis de ce. Da' stie ca trebuie sa fiu unde la ora 16. Ma rog, e de la ora 17 concertul, dar ce mai conteaza?
Si a zis ca na, daca trebuie sa fiu la ora 16, sa am grija sa fiu acolo, sa nu intarzii. De-ar sti ce treburi importante am eu

In alta ordine de idei, eu as vrea sa se auda pana la Iesi cand scapi tu victorioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
Raluleeee, tu ai vazut poza de la semnatura mea? )sunt subtila rau azi, nu?)

Eu?
Acum da...
Eu-s batuta-n cap. Daca nu-mi dai mura-n gura, nu ma prind
Te costa o plimbare cu telecabina

S-a facut!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Deci buna dimineata la toata lumea!
Ralu sigur doarme...normal, daca umbla bleambura pe net noaptea...
Poftiti la o cafeluta!
Nici noi nu ne-am trezit de multa vreme, azi fiind sambata ne-am permis.
Va doresc un week-end cat mai placut!
Liliac, mai ai numarul meu de tel.? Al lui Black? Sa ne trimiti sms in caz de nascare!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Va scriu si eu repede-repede, caci am cica pauza (tb sa pun masina cu rufe la spalat). Sot plecat cu bb Dragos la cumparaturi in hipermarket. Nici nu vreau sa va spun cum arata bucataria: aici mancare pt Dragos, acolo ceva resturi de la mancarea noastra de-aseara (am dat comanda de pe net) si peste tot cursurile si cartile mele, care se mai intind o parte si in living. Nici nu bag de seama dezordinea, sotul a sters praful, dar nu a aspirat, a dus gunoiul, insa il apreciez ca se ocupa de bb. Macar in camera la copil lucrurile sunt aranjate!

Lora, eu m-am trezit de la 6 jumate! Ce sa fac daca ma mustra constiinta ca mai am o groaza de invatat si timp mai ioc?

Raluca, somn usor! Ai grija sa nu intarzii luni la concert! Eu de cand ma stiu nu am fost punctuala! Mai mereu trebuia sa ajung mai tarziu cu cel putin 1 minut.

Liliac, cum te simti? Sa dai pe aici zilnic, sa stim ca esti bine! Altfel intram la banuieli ca ai nascut "pe sestache"!

O sambata frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ola, fetili mele dragi!!!
Nu, inca n-am nascut...dar in schimb ma plimb Am fost azi plecati pana la soacra-mea...si abia ce m-am intors. Suntem putin obositi dar... linistiti. Ma cert cu Andra de la calculator asa ca incerc sa fiu scurta.

Black fetita mea, vezi cum iti dai tu ex direct pe pacienti?? Exact asta pare a fi...un puisor de tromboflebita. Incerc, incerc sa stau cum sunt sfatuita..numai ca nu prea-mi iese Mai peseverez.
Tensiunea este mica...adica intre 9 cu 4 si 11 cu 6.
Cu Andra toate-s bune pana o apuca pandaliile...si simt ca-mi pierd si eu rabdarea. Dar incerc sa nu ma enervez...exersez tipurile de respiratie anti-nervi si....o iau de la capat.
Vezi ca se poate sa colaboreze si "jumatatea" ta? Ma bucur ca si-a bagat mintile-n cap si chiar daca nu se pricepe f bine, macar incearca.
Cum mai este Dragos cu diversificarea?? Nu trebuie sa-mi raspunzi acum...cand ai tu timp!! Acum fugi si mai rasfoieste prin cartile alea imprastiate peste tot...

mercedes Tinem maine pumnii!!! Sa ne anunti despre rezultate!

Ralu pai daca ai treaba atat de importanta, atunci sa te distrezi si pentru noi. Doamneee, ce-mi placea si mie Iasiul ca tot timpul erau activitati de-astea artistice si incercam sa-mi fac timp pentru ele.

Lora Am nr de tel, normal!! Dar eu raman optimista, ca o sa fiu in stare sa deschid calculatorul si sa trimit un mesaj...asa intre 2-3 contractii . daca nu...vad eu...gasesc o metoda...
V-am spus, dau mesaj cu fum, ca indienii
Cred ca azi fii-nd sambata ai bagat la greu la dat cu varuri...
Si chiar asa, cred ca verde prinde f frumos intr-o camera de copilas .

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

No, cica am pauza mai mare azi! De fapt astept sa-mi adoarma pruncul si sa merg sa-i dau laptele de seara, caci pana acum tot a bazait la tztz. Nu stiu ce are!

Liliac, rabdare, rabdare, rabdare cu Andra! De fapt, cam asta imi soptesc si mie in barba cand vad cum face bb Dragos la masa! Mananca putin, dechide gura de buna voie rar de tot si doar cand este foametea mare! In rest, nu-i plac legumele deloc, i le-am amestecat inclusiv cu para pe care-o adora, dar degeaba. Galbenusul de ou cand-si-cum, la fel carnea de pui. Biscuiti simpli inmuiati in laptele meu cah! cereale speciale de bebei cah!, supa cah! nimic nu pare sa-i placa. De fapt, mananca cateva lingurite, dupa care circ. Problema este ca nici la san numai sta, de luat in greutate ia foarte greu, nu-i place sa bea nici din cana cu cioc, mai mult se joaca cu ea, iar de pus zeama de supa sau suc de legume in biberon nici nu poate fi vb. Greeeeu si ma iau toti nervii cand citesc cat ar tb sa manance un bebe de varsta lui (200 g legume/fructe la o masa x 3 mese pe zi), iar noi daca atingem 100 gr pe toata ziua

mai vb maine!

Mergi la inceput

Citat:
Ralu sigur doarme...normal, daca umbla bleambura pe net noaptea...

Sa-ti zic pana la cat am dormit sau mai bine sa tac?

Mergi la inceput