cum as putea sa-l ajut?
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/banuit-ca-si-a-schilodit-propriul-copil-de-numai-opt-luni-pentru-bani.html
Sunt din Bucuresti si vreau sa-l ajut. Cum as putea? Intreb fetele cu experienta in astfel de cazuri, m-as hazarda acum sa spun ca vreau sa-l adopt( trebuie sa discut cu sotul), dar vreau ca acest copil sa nu mai pateaca asa ceva in viitor. Ce trebuie sa fac? Ce pot face acum pentru el? As vrea si pot sa-i asigur suport material in viitor,dar mai departe???? Nu stiu mai nimic despre plasament si ce inseamna asta, am auzit despre parinti care iau copii in plasament pentru banii lunari, iar apoi nu-i ingrijesc sau ii pun sa munceasca in gospodarie pentru intreaga familie.
Am doar experienta unui var si a sotiei sale care are in plasament, in Slobozia, un pitic de 4 ani de care nu s-ar mai despari niciodata si pe care vor sa-l adopte. Atat. Dar acesta este un caz fericit inteleg, stiu doar ca varul meu nu concepe sa mai traiasca fara el, ei avand un copil de 20 ani, etc.
Concret: ce as putea sa fac eu pentru acest copil si cum? Afectiv, legal,material etc
Mentionez ca am un baiteel de 10 luni si stiu ce inseamna ingrijirea unui copil, iar daca acest subiect nu isi are locul aici ,sa fie mutat unde trebuie.
Raspunsuri
Delphinas spune:
intai de toate tin sa te felicit pt gestul tau. putini sunt cei care vor sa faca un bine celui de langa el.
daca sotul tau va fi deacord sa infiati acest copil, tb sa te interesezi care sunt formalitatile de adoptie(din auzite stiu ca dureaza cam multicel).
felicitari inca o data
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Deianira spune:
Felicic, scrie la subiectul "M-am hotarat - adoptie", fetele de acolo sunt foarte bine pusa in tema cu legile si te pot ajuta cu mai multe informatii.
Liliana82 spune:
Doamne fereste ce oameni nenorociti... Cum poate mai bestia aia sa loveasca o "mana de om"..