ZODIA FECIOARELOR **16**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

FECIOARA- 11 noiembrie

In plan profesional exista conditii pentru a realiza o mica reusita. Eforturile pe care le-ai depus se vor bucura de aprecierea celor din jur, ceea ce nu te va lasa tocmai indiferent.
Popularitatea in randul celor de la serviciu va creste si vei reusi sa-i convingi pe colegi sa iti sustina initiativele. Totusi, pregateste-te sa infrunti si unele obstacole care nu iti vor fi prea usor de depasit.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

FECIOARA- 12 noiembrie

Traversezi o perioada extrem de agitata, in care vei avea parte de o multime de evenimente minore, care insa te vor tine o buna bucata de vreme cu sufletul la gura. De energie nu vei duce lipsa dar ai tendinta de a te implica in mai multe activitati odata, ceea ce te va impiedica sa obtii rezultatele dorite. Prudenta este absolut necesara in aceasta perioada.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALINA MAI ARE NEVOIE DE 3 MII DE EURO PENTRU OPERATIE ,HAIDETI SA II DAM VIATA!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

FECIOARA- 13 noiembrie

Dorinta ta de a actiona decisiv este mare, dar traversezi o perioada in care nu este indicat sa iti asumi niciun fel de riscuri. Conjunctura astrala se anunta favorabila, in ciuda faptului ca nu reusesti decat cu mare greutate sa te relaxezi. In plus, aceasta perioada iti va aduce unele mici castiguri suplimentare ce te vor ajuta la mentinerea echilibrului financiar.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ceva frumos ...

Am invatat... ca nimeni nu este perfect...
Pina cind nu te indragostesti.
Am invatat ...ca viata e dura...
Dar eu si mai si!!!
Am invatat ...
ca
sansele nu trebuie niciodata sa le pierzi.
Acelea pe care le pierzi tu
le
prinde din zbor o alta persoana..
Am invatat ca atunci cind porti pica si
amaraciune fericirea se duce in alta parte.

Am invatat...
Ca
ar trebui mereu folosite vorbe
bune...Pentru ca
miine poate
va trebui sa le retragi.
Am invatat ca un suris
e un mod economic
pentru a-ti imbunatati aspectul.
Am invatat
ca nu pot sa aleg
cum ma simt...
Dar pot mereu sa fac cite ceva.
Am invatat...ca
atunci cind fiul tau
nou nascut iti tine degetul in micul lui
pumn... s-a lipit de tine pentru toata viata.

Am invatat...ca toti
vor sa traiasca in virful
muntelui...Dar toata fericirea si
cresterea au loc in timpul urcusului.

Am invatat ...ca trebuie sa te bucuri
de calatorie si sa nu te gindesti doar la scopul ei.

Am invatat ...
ca e mai bine
sa dai sfaturi doar in doua
situatii...
Cins sint cerute si cind
de ele depinde viata cuiva.

Am invatat
ca cu cit irosesc mai putin timpul...
mai multe lucruri reusesc sa
fac.

Mergi la inceput

FECIOARA- 14 noiembrie

Nu vor lipsi ocaziile de a-ti petrece timpul liber intr-un mod placut, in compania prietenilor, ceea ce iti va permite sa te relaxezi. Unul dintre proiectele tale mai vechi ar putea fi pus in practica, ocazie cu care vei avea posibilitatea de a castiga o suma de bani. Un contract avantajos ar putea fi semnat in prima parte a zilei. Este posibil sa te asociezi in munca sau in afaceri.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna fecioarelor,ma mai tineti minte ?
De multisor n-am mai dat pe aici

guzelnico ,saracuta de tine,esti cam singurica,am sa vin sa-ti mai tin de urat

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

http://alinaretetedietetice.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Guzelnico, un buchet imens de pentru ca ne scri horoscopul zilnic. O perioada am reusit eu sa intru sa-l scriu zi de zi, apoi nemaiavand atata timp la dispozitie mi-ai luat tu locul. Sper sa reusesti sa tii cat de mult timp fecioarele informate zilnic.
La noi e vreme ploioasa, e urat ... daca nu ati observat va spun eu ca m-am mutat
Va pe toate si va doresc o duminica minunata !

Mergi la inceput

Dianaiulie, plimbareato!
Ia sa ne faci o mica descriere a locatiilor in care esti, daca nu putem calatori cat o faci tu, macar imaginar sa te insotim.

Alayna, poate reusim sa mai invioram putin atmosfera!

_

Mergi la inceput

FECIOARA- 15 noiembrie

Astazi personalitatea ta va iesi in evidenta asa ca incearca sa sa-ti descoperi calitatile care te fac speciala si unica si sa le arati si celorlalti. Asta inseamna sa porti hainele tale preferate si sa spui celorlalti cele mai ascunse dorinte ale tale.

_

Mergi la inceput