ZODIA FECIOARELOR **16**
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
guzelnico spune:
Sorilea, nu mai intru nici eu chiar in fiecare zi. Ca mai sunt si 'zile innorate' (chiar daca e soare afara) si nu vad constelatiile.
M-as bucura insa sa stiu ca toate aveti vesti bune despre familie si copilasi- unii mai cumintei ca-s inca mici, altii mai nazdravani, pusi pe sotii
.
Calde imbratisari tuturor!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
guzelnico spune:
FECIOARA- 2 noiembrie
N-ar fi rau sa acorzi ceva mai multa atentie sanatatii si sa-ti faci un control de rutina. Vei avea parte de o zi extrem de agitata, cu evenimente care te vor tine cu sufletul la gura, chiar daca unele nu te vor privi personal. Initiativele tale din aceasta perioada se vor bucura de aprecierea celor din jur, dar nu trebuie sa te astepti la rezultate spectaculoase.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
buna,
eu citesc mereu zodiacul
Nico
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
guzelnico spune:
FECIOARA, 3 noiembrie
La slujba este posibil sa ai parte de un succes mai putin asteptat. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea fi pus in practica datorita sprijinului primit de la o persoana cu functie.
Relatia cu colaboratorii s-ar putea deteriora, asa ca este de preferat sa te descurci de una singura. Nici nu este cazul sa insisti si sa-ti sustii cu prea mare inversunare punctele de vedere.
P.S. Ce zici, Vio, te aranjeaza?!
violeta69 spune:
Nico,tare m-ar aranja daca as avea o persoana sus-pusa dispusa sa ma ajute da' nu am
tu esti bine?
cum merge proiectul BB?
Alaturi de SONIA
Vio , mamica lui MIHNEA
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
guzelnico spune:
Vio, multumesc de intrebare.
Nu prea am cu ce ma lauda. Dupa cum se vede in semnatura, am descoperit niste "nazbatii". In plus, la ultimul control, dr noua a vazut ceva lichid pe trompa stanga si mi-a dat tratament cu 2 antibiotice. Maine merg sa vad ce ma asteapta:
- daca lichidul a disparut, vreau sa fac macar 2 IA (una pe dr, una pe stg)
- daca lichidul nu a disparut, ma va trimite la laparoscopie pt clemare/ scoatere trompa/ trompe (dupa caz) si, singura posibilitate va ramane FIV3
Sincer, speram ca finalul acestui an sa ma gaseasca cu vesti bune dar ...
violeta69 spune:
Nico,gandeste pozitiv...totul va fi ok,o sa vezi!
iti tin pumnii
Alaturi de SONIA
Vio , mamica lui MIHNEA
Mahadma Gandhi
dianaiulie2009 spune:
Buna feciorici !
Intru si eu aproape zilnic sa citesc horoscopul, dar de scris mai rar ca nu prea am timp. Fetele mele sunt bine, acum ma cam sperie gripa asta care ne bantuie. Speram sa scapam cu totii cu bine.
Vio, chiar asa trebuie sa gandesti pozitiv si totul va fi bine. Multi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Ralukutzza spune:
Bunaaaaaaaaaaaaaa...mai aveti loc de fecioare ???
Ma numesc Raluca si sunt nascuta pe 7 septembrie 1982.V-am citit si imi placeti la nebunie si vreau si eu sa ma inscriu in clubul vostru.
Am si doua cunoscute am vazut ...pe Eliov de la Cozonaceii de noiembrie-decembrie si pe VIOlETA
de la clubul Rahovistelor.Vio este o placere sa te regasesc si aici
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
guzelnico spune:
Ralukutzza, bun venit!
Desi suntem multe Fecioare, se pare ca majoritatea sunt timide si f putin vorbarete.