Mamici fericite cu mai multi copilasi (12)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcrmiki Elyanne va naste sora la care i-ai fost nasa? O sa fi matusica? Ma bucur tare mult. Sa sti ca si tu imi pari mai calma, serios. ![]() |
Da, ea este... ce-ai tinut minte
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Cat despre mine... calma... pana ma infurii
![](icon_smile_big.gif)
Uneori ajung la limita si nu mai reusesc sa ma inteleg cu ei... dar imi trece repede, si ne impacam... pe asta mizeaza si ei... mai ales Elena (care nu se lasa impresionata).
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Am scris ditamai mesajul, dar l-am pierdut ca nu eram logata.
Asa ca mai scriu doar
Elyannne sa-ti traiasca baietii si nastere usoara surorii tale.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
![](images/user_woman.png)
karla07 spune:
Marimar Multumesc mult pt raspuns, m-ai linistit putin.Eu urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii iulie sau inceput de august.Nu stiu unde o sa nasc pt ca urmeaza sa ne mutam.Oricum o sa fie undeva in Insula de Nord.Probabil pe langa Auckland.Deocamdata ma simt bine, nu am avut probleme cu sarcina si nu am avut greturi sau alte stari neplacute.Ma ingrijoreaza ca am fost trimisa la analize si mi s-a spus ca doar daca e nevoie ma mai cheama sa ,,le citeasca,,.Nu am primit nici un fel de vitamie, acid folic sau ce mai stiu eu ca se ia pe parcursul sarcinii.Oare trebuie eu sa cer?? Am un eco pe 11 martie(la 19 sapt) si altul la 7 luni daca e totul bine. Eu m-am lasat in voia lor, ca sa zic asa,cum au zis ei asa am facut.Sper sa fie bine pana la final...mai ales ca e prima sarcina si am trecut de 35 ani
Am incercat sa trimit PM, dar nu merge...
Multa sanatate si numai bine.Sa va traiasca copilasii si sa aveti parte numai de bucurii
marimar spune:
Eliana, La Multi Ani pentru Mihai si Andrei ! Sa creasca mari si sa fie fericiti !
Imi pare rau ca nu ne vedem, sper ca data viitoare cind mai venim !
Noi am inscris-o pe Romana la scoala, sa inceapa din septembrie desi nu va avea inca 6 ani si 5 ani si 11 luni. Aici se poate. In NZ ar fi fost deja la scoala de la 5 ani !!!!
Mamici,mai scrieti ca mi-e pofta sa va citesc, cum va descurcati, ce mai zic si fac copiii? Ce carti le mai cititi? Ce citesc cei mari a tai Somleac ?
marimar spune:
karla nu stiu de ce nu merge cu PM, o sa incerc sa-ti trimit eu insa verifica daca ti-e activat . Ai o moasa la care mergi? Intreaba moasa si dr de familie despre acid folic, oricum se ia inainte de sarcina cu 3 luni si in primele saptamini de sarcina doar. In rest nu ti se va recomanda nimic decit daca ies carente la analize ( la fier sau altceva).
Multa sanatate , o nastere fara probleme si un bebe sanatos, papacios si somnoros.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Multumim furmos pentru urari
Azi o sa sarbatorim doar cei ai casei... pt. ca sunt raciti... la fel si picii care trebuie sa vina... amanam pana duminica.
Promit ca o sa pun si niste poze cat de curand...
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
Macrina spune:
Elyanne, la multi ani gemenilor Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei:)
Eu ma pregatesc de nasterea lui nr 4., e un baietel, pe la sf lui aprilie. Ceilalti sunt f entuziasmati, abia asteapta sa-l ingrijeasca.. Acum cateva sapt isi faceau planul.. fetita imi spunea: "eu o sa-i pun bluzita si sosetelele" si baiatul "iar eu o sa-i pun pantalonasii".. Dupa care i-am intrebat pai si eu ce mai fac..?
Mi-au zis f aspru: " tu il schimbi de pampers si-i dai sa manance..".. Poftim... ce sa mai zic acum, toate-s aranjate..
mcrmiki spune:
Ce ma bucur ca suntem mai active!
Elyanne, in primul rand le doresc lui ANDREI SI MIHAI LA MULTI ANI, FERICIRE SI SANATATE , sa va bucurati de ei, sa fiti fericiti cu totii. Imi pare rau ca sunteti bolnaviori, va doresc insanatosire grabnica. Cum faceti cu cadourile de ziua copiilor? Pana acum un an fiecare primea cadou de ziua celuilalt, inclusiv de ziua noastra. Apoi le-am explicat ca fiecare trebuie sa primeasca de ziua lui si acum se multumesc si cu cadouri mai mici. Asteptam pozele.
Macrina iti doresc sarcina cat mai usoara. Cand ai timp sa ne povestesti mai multe despre voi, cum va descurcati, cine te ajuta. Se pare ca nu aveti probleme cu gelozia, cel putin momentan.
Marimar asa devreme la scoala? Cum se descurca copii cu limba? Dar tu?
Noi de ieri am inceput gimnastica, mai precis, Bogdan si Vlad. Au fost tare incantati, sa vedem cat ii tine, oricum fac destula miscare acolo. Langa sala de gimnastica este si bazin de inot, Bogdan insista ca vrea si la inot, asa ca trebuie sa-l inscriem si la inot. Cu cat mai multa miscare, cu atat mai bine. Ma bucur ca vine caldura si o sa stam mai mult pe afara. Eu am inceput sa le citesc copiilor din "Biblia povestita copiilor" si sunt tare incantati. Tot timpul se roaga de mine sa le citesc mai mult. Bogdan citeste, dar trebuie sa-i dau carti cu scrisul mai mare si mai colorate si asa citeste cu placere, altfel nu prea. In rest nimic nou, copii ma streseaza cu tipatul, se cearta, se lovesc, de ma dispera. A... am uitat sa va spun ce fac ei cu placere: joaca septica americana, toti trei, sa vedeti ce amuzant este Alexandru, cum il invata fratii cifrele. Asa dragut este seara, inainte de baie cand vine la mine si-mi spune: hai sa jucam o tura de septica.
karla07 spune:
Buna!
Iti scriu tot aici pt ca imi spune ca nu accepti mesaje private, sper sa nu supar celelalte mamici.Acum mi-am activat si eu PM .
Din pacate nu am o moasa care se ocupa de mine pt ca nu mai aveau locuri la cele independente,asa ca se ocupa o moasa care se nimereste in spital cand merg la programarile lunare.Multumesc ca mi-ai raspuns!Incerc sa am o alimentatie sanatoasa si suficienta ca sa nu am carente. Din luna aprilie o sa fiu aproape de Auckland si o sa imi schimb spitalul, poate o sa nasc chiar in Auckland,Nu stiu ...ca ei imi tot zic sa aleg eu dar de unde sa stiu eu cum e bine?! Aici vad ca e obiceiul sa nasca si acasa dar mie mi se pare riscant.Tu unde ai nascut? in ce oras?Sper sa mai tinem legatura, ma ajuta uneori cate un sfat.Multumesc si iti doresc numai bine alaturi de cei dragi