Locul fetelor Nou-Venite (10)
Raspunsuri - Pagina 12
babiela spune:
ieri a venit mama in buzau cu treburi si n-am reusit decat sa citesc cate un pic, iar azi am umblat prin oras sa-mi cumpar o rochita sau material sa-mi fac una ca pe 3 oct se marita cumnata-mea si acum am reusit sa termin de citi 
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo hello ![]() unde ai umblat duduita?... ai lipsit de la prezenta ![]()
|
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
babiela spune:
mvb spor la jumulit pene sambata
, eu ma duc la nunta . lasa ca recuperezi duminica cand o sa-ti vezi finuta, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, la multi ani pt ziua de ieri 

babiela spune:
cand pot sa vb si eu n-am cu cine...
aleesicoo spune:
pai daca da si Babiela de
, vb aia, sa mai bem un paharel sa ne inveselim nitel, hac, hac
babiela spune:
saru-mana fetele...sa fie veselie
pianna spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui babiela![]() ![]() ca poate cele de la lory s-au terminat la ora asta.mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Se lasa cu chef

aleesicoo spune:
cum nu ai cu cine ?....noi suntem aici, si spre uimirea mea sunt chiar multe fete cucuiete aici
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela cand pot sa vb si eu n-am cu cine... ![]() mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
babiela spune:
pianna suna interesant ciorba de oua, bunica mea facea ciorba de pasare si punea tot asa la sfarsit inainte sa stinga focul oua intregi,
f bun....
polo vreau si eu reteta de slabit, am cateva kg ramase dupa sarcina si ar cam trebui sa le dau jos![]()

fetele cucuiete. am obosit citindu-va. la multi ani lory

ca poate cele de la lory s-au terminat la ora asta.