La anii mei mai e posibil sa devin as. medical?
Raspunsuri - Pagina 2
bobocel_07 spune:
Da bineinteles ca se poate.Am o prietena care a facut postliceala pentru asistente medicale si avea o colega de 47 de ani.Niciodata nu e prea tarziu sa iti indeplinesti un vis.
alexia_07
diana_jors spune:
Mama mea si-a luat licenta acum o luna, a facut o scoala de asistente medicale de 3 ani, in Tg Mures. Are 48 de ani... deocamdata lucreaza ca infirmiera (s-a angajat in timp ce facea scoala) si spera sa fie scoase la concurs niste posturi de asistente tocmai la spitalul la care lucreaza... deci se poate.
Bafta!
LOL, alexia, de unde e prietena ta?
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
grodear spune:
Nu ai o varsta foarte avansata iar daca as fi in locul tau as face ceea ce imi doresc.
Iti urez succes!!!!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG
asi spune:
Facultatea de asistente medicale si de moase e de 4 ani nu de 5.Nu e o facultate usoara si e musai sa o faci la zi.E cam greu daca mai ai si alt serviciu dar merita.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
RWheelwright spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asi Facultatea de asistente medicale si de moase e de 4 ani nu de 5.Nu e o facultate usoara si e musai sa o faci la zi.E cam greu daca mai ai si alt serviciu dar merita. |
La multi ani pe 2010!
Asa este, Asi: facultatea de asist. med. si cea de moase sunt de 4 ani. Asist. laborator si kinetoterapie - 3 ani.
Insa daca ne referim la scolile medicale postliceale, cursurile dureaza 3 ani pentru toate specializarile.
M-ar bate gandul sa ma 'incurc' (si) cu o postliceala. Vad ca e nevoie din ce in ce mai mult de personal medical, mai ales in UE. Si, vorba mamei: merita sa faci aceasta scoala si numai pentru faptul ca vei putea sa iti ingrijesti familia mai bine...
Nici nu stiu....
Apropo, ce stiti de scolile postliceale sanitare din Constanta? Ma refer la... seriozitate si modalitatea in care se tin cursurile (dupa-amiaza, dimineata, etc.)si se face practica?
Multumesc si... succes tuturor!