M-am hotarat ....adoptie (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Gabi . Nu da catelul please! Trebuie doar sa ii imprietenesti si o sa fie bine, sunt convinsa.

Eu am fost ieri la A., la Cluj si am vazut-o live si am auzit live vestile bune . E bine, bine bine, nu se putea mai bine in situatie ei. E un rocker frumos si iubit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Deianira ce vesti bune!!!Intr-adevar A. e un copil frumos si in curand parintii ei vor alerga spre ea.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna
Mariaa ma bucur enorm pentru tine, cat despre noi am scris pe mail-ul comun
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

..de bucurieee!!!

te-am asteptat sa apari! sunteti asa de frumosi!
iar tati..e topit, se vede...micuta are trasaturile lui!

cat ma bucur pentru voi!!! mergi pe ce-ti spune INIMA!

mamica de Alexandra Ioana

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

ce fetitza frumoasa...3.8 anishori...sa fitzi sanatoshi shi sa va traitzi viatza frumos!!!multzumesc...am revenit cu capul pe umeri si picioarele pe pamint...de aia am facut criza cu ciinele...ca eram cu capu' in nori...dar cred ca ma simt copleshita...doar atit...shi m-am apucat de amenjari prin casa...sa fac repede - repede totul....dar mi-a trecut criza...catzelul ramine in casa...cu toata familia...este foarte bine asha....face parte din familie....shi este foarte iubitor...shi sper sa ne descurcam shi cu tzinutul igienei cum trebuie....adica sigur vom face ceea ce trebuie cum trebuie...eram intr-o faza tare -tare aiurea...bine ca mi-a trecut! va multzumesc....m-atzi ajutat...din nou

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Mariaa, am vazut pozele cu Alexandra. E minunata si parca seamana cu voi, asa. E foarte bine dezvoltata, o lunganca ca si mandra mea. De altfel fetele noastre is cam de-o seama. Alexia mea are 3 ani si 2 luni si 27 la picior... Slava Bunului Dumnezeu ca v-ati gasit!
dpluhovici, Doamne ajuta! Mergeti inainte...e minuata fetita si tati se vede ca e topit!

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si aspiranta din nou

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

gabi, un blocaj exista, cat de mic...eu m-am speriat de cat de intensa a fost intalnirea si desi a fost evidenta 'chimia' dintre noi pentru toata lumea de acolo, le-am socat la final pe A.S. ca n-am mai fost capabila sa scot nici o vorba dupa intalnire. imi venea sa plang si nu puteam efectiv si repetam intr-una - e greu, e foarte greu
habar n-am ce era greu...cred ca, capul meu in clipa aia

ieri am vorbit cu mandra la telefon si m-a lovit in ficati, cica: tu esti mama mea si tata mea m-am scurs pe podele...

larissa, gabi

mamica de Alexandra Ioana

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Mariaa - am vazut pozele cu voi; intr-adevar o familie fericita si frumoasa !

dpluhovici- daca intuitia nu ma inseala, cred ca stiu cine este "nasa"; am sa-ti scriu pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IT spune:

Mariaa si Dpluhovici felicitari pentru aceasta reusita a voastra de va fi intalnit copilasul mult dorit! Multa fericire si impliniri!

Se poate sa am si eu acces la mail-ul comun? Cum sa fac?

Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Ooo, numai vesti bune pe aici! Bravo fetelor si trageti si celelalte aspirante dupa voi!

Noua ni s-a facut ultima vizita post adoptie, ceea ce inseamna ca au trecut 2 ani jumatate de la 'intregirea familiei'. Ce mai trece vremea...

gabi, si noi avem un terrier agitat si posesiv. Singurul lucru, impus de specificul rasei cainelui, a fost sa nu-i las sa se joace singuri amandoi (ca sa evit posibile accidente, de tipul 'muscat reciproc', 'desurubat nasul cainelui', 'calarit cainele care are 7 kg', 'batut pe jucarii' etc). Oricum lupii sunt muuuult mai ingaduitori cu copiii.

Mergi la inceput