M-am hotarat ....adoptie (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

daja am petrecut oleaca...acum nasturica e in lumea viselor, dupa ce a stat cu musafirii shi s-a dat artista, in mijlocul atentziei...o sa mai kefuim shi miine...ca taticu a avut azi invoire ca sa mearga la meci....asta cu insulele ferroe ....asha ca papam shi miine praji , intr-un cerc frumos, de prieteni ...pupici... va dorim noapte buuunaaaa

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,
nu v-am scris nimic deoarece fetita noastra a fost la noi, a fost superb, este minunat sa fi mamica, si abia astept sa o aduc acasa,am vb cu as noastra si cu as ei si astazi o sa facem cererea de incredintare. copila nu are nimic neurologic, neurologul ne-a zis sa lasam copilul in pace ca este un copil normal.
va pupic
si am pus poze noi pe mail

Mergi la inceput

buna dimineatza...va salut asha, inainte de suculetzul de fructe shi biscuit....ca dupa aia intram in plina activitate de descoperit lumea din jur....o zi minunata!!!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IT spune:

Buna fetelor! Nu am mai scris de mult.. Am avut tot felul de treburi de rezolvat..
Felicitari Claudia si mult succes tuturor fetelor care isi cauta puiutii sau sunt aproape de ai avea acasa curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

felicitari proaspetelor mamici!

ce minuni am vazut prin mail felicitari mamicilor!

AMR 26

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

salutare fetelor....va tzucam dulce shi va dorim o zi frumoasa, cu impliniri shi veshti bune!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Claudia
Simi, nici la noi nu se poate lua in plasament :-(
Gabi Ce pacat ca nu putem posta fotografii aici :-(
Mariaa, 4oo de km?? Oaaa, asta-i mult. Andrei, al nostru, e la doar 70-80 de km, il vizitam de 2 ori pe saptamana. De fapt maine mergem a 4-a oara. Abia astept Incerc sa nu fortez lucrurile. Oare de cate ori trebuie sa ma duc, ca eu as aduce acasa chiar maiine

Mergi la inceput

parca acum o veshnicie mergeam in vizita la Maria noastra shi e doar o luna de cind o avem acasa........kiar daca deocamdata e in plasament la noi shi e cale lunga pina va fi ok din toate punctele de vedere, noi traim clipa shi avem incredere in viitor...citeodata, ma duc la patutz shi ma uit...shi ma ciupesc, k sa fiu sigura ca nu sint in vis...DD are grija de noi totzi shi daca vrem cu adevarat copii, DD ni-i da! cu incredere shi dragoste, inainte! va tzuc!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Cred ca nu conteaza cati km facem pentru un copilas,conteaza sa fie al nostru.
Noi am calatorit 600 km pentru un copilas insa..nu eram noi parintii lui.Pana la urma a fost ok pentru ca asa ne-am facut oarecum concediul si am vazut locuri unde nu mai fusesem niciodata.
Am venit noi dezamagiti dar nu mai conteaza.
Noi inca asteptam,speram.Ce altceva putem face?
In plasament la noi nu se mai poate,nu stiu de ce dar asta e situatia.
Asa ca mergem inainte si asteptam ziua in care ne vom bucura de un puiut.
Noi visam de sarbatori sa fim cu puiul in jurul bradului dar probabil ca nu ne-am gandit in ce an...

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

pupici! va dorim un we frumos, cu spor in toate!

gabi

Mergi la inceput