M-am hotarat ....adoptie (65)
Raspunsuri - Pagina 15
Maribela spune:
Cum pun poze?Nepoata mea nu-i acasa si baba nu "tie" sa puna poze!
doar cei ce cred,inving!
norma spune:
Bellaiza, povestea mea e foarte asemanatoare cu a ta: Baietasul nostru a crescut intr-o familie traditionala, verisori, bunici, frati care l-au iubit si l-au invatat o multime de lucruri. Acum merge la gradi si e foarte sociabil si dezinvolt.
Cu doamna maternala am tinut legatura la telefon si i-am trimis si poze, dar acum de ziua lui vor sa vina in vizita si nu stiu daca nu e prea repede. Copilul stie tot, vorbim de cate ori ridica el subiectul despre fosta casa, copiii, gradinita de acolo, etc. Si atunci continuam natural discutia cu el pana cand se plictiseste si schimba subiectul. S-a adaptat extraordinar de bine si de repede cu noi (practic de a doua zi ne spunea mami si tati meu) dar odata l-am certat pentru o prostioara si a spus ca el pleaca la cealalta casa. Bine, supararea i-a trecut in 10 minute dar de atunci imi pun intrebarea: nu ar trebui sa rup de tot cu trecutul? Fara sa ii ascund nimic dar totusi fara prezenta lor fizica?
In rest, suntem foarte fericiti, de parca dintotdeauna am fi impreuna.
norma spune:
va scriu asa de mult pentru ca ma bucur ca sunt mamici care au luat copii mai mari. Pentru noi a fost perfecta varsta de trei ani jumate, poate si pentru ca am simtit lipirea instantanee de micutul ce ne privea cu ochi mari si ne tinea de mana.pupici tuturor.
Bellaiza spune:
Norma, am explicat de la inceput familiei asistentei maternale ca este spre binele lui Stefan ca o buna bucata de timp sa nu ia in niciun fel legatura cu ei si au fost cu totul de acord. Asa ca noi nu avem problema asta. Poate ar fi bine sa explici politicos acelasi lucru si familiei in care a crescut puiul tau.
De azi suntem parinti cu acte in regula!
Tuturor
simi75 spune:
Felicitari celor care au reusit sa isi aduca copilasii acasa
Experientele voastre ne arata ca desi greu sistemul se misca.Va rog sa ne mai povestiti despre puiutii vostri, pt ca eu sunt in faza in care astept, si asa cum stiti e greu,frustrant dar voi sunteti ca o raza de soare, imi aratati ca se poate, trebuie sa vina momentul doar.O seara buna
Salviae spune:
N-am venit de vreo luna-doua, dar am intrat sa va spun ca maine mergem sa vizitam un baietel de 2 anisori. O sa ma apuc sa citesc toate paginile din august-septembrie incoace pe la sfarsitul saptamanii, daca n-o sa fie timp frumos. O sa va povestesc mai mult maine.
Mariaa spune:
AMR in 2 - 34 zile
avem termenul de incredintare pe 10 nov. e mult insa 'multul' asta are o masura acuma!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
ioanaalice spune:
Mariaa, mai ai un pic si ai puiul acasa! Bag de seama ca de Craciun mergeti impreuna sa alegeti bradul!
Salviae, bine ai revenit, te asteptam cu vesti!
bellaiza, norma - noi am pastrat o perioada legatura cu maternala, ne duceam in vizita acolo, Mihai se juca cu fostele lui jucarii si facea o vizita pe la cotetele de pasari si animale. Si eu am avut problema atasamentului fata de maternala, dar am stat de vorba cu un psiholog pentru copii care mi-a spus ca e mai benefica o desprindere treptata de fostele locuri si persoane. E normal sa duca dorul dupa lucrurile cu care s-a obisnuit.
asi spune:
Mariaa scoatem majoretele pentru galerie.Mult a fost putin mai este.Acum ai timp 34 de zile sa te uiti cum a fost pana acum ca din 10 nu va mai fi la fel.
Salviae Doamne ajuta sa fie bine!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Buna!
N-am mai scris de ceva timp, dar acum nu rezist sa n-o felicit pe Mariaa.
Mami, ai o minune de copil. Parca o vad pe Dana mea, iar ochisorii tai spun acelasi lucru ca ai mei in primele poze: emotie si fericire. Ma bucur din suflet pentru tine.
Sa fiti fericiti si s-o aveti acasa cat mai curand.
Sunt minunate povestile primei intalniri. Cum am putea, oare, sa exprimam in cuvinte ce simti si cum stii ca acea bucatica de om e a TA.
Noi am terminat cu actele. gata. Dupa doua indreptari a sentintei, au redactat-o corect, in sfarsit. Suntem fericiti. Drumul e lung si anevoios, dar merita. Nu se compara cu nimic cand ajungi seara acasa si-ti sare puiutzul in brate.
Va pup pe toate: deja mamici sau viitoare mamici.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore