M-am hotarat ....adoptie (65)
Raspunsuri - Pagina 12
Mariaa spune:
dpluhovici, cum sunteti? ce ati mai facut??
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
asi spune:
Cu toata dragostea LA MULTI ANI Alexandra pui drag de Aissa!
Gabi felicitari!!!Asteptam sa termini zugraveala si sa ne spui cum e mamica.
Chiar ca bine zici Mariaa oare Dpluhovici ce mai face?Ai fost la cineva sa va confirme ca e sanatoasa fetita?Doamne ajuta sa fie bine.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Mariaa spune:
viteza, bat-o vina..
gabi, felicitari!! spor la treaba si asteptam povestea cum v-ati cunoscut
...toamna se numara boboacele
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
simo_75 spune:
gabi99- felicitari si multa fericire de acum incolo.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
simona14 spune:
Gabi doamne ajuta si sa fie intr-un ceas bun.Asteptam cu nerabdare povestea voastra.
dpluhovici spune:
buna fetelor,
noi am avut o perioada mai proasta, deoarece astazi am aflat ca micuta poate venii la bucuresti pentru analize,(cei de la directie au inteles ca vine pentru acomodare si nu vroiau sa-i dea voi, ieri a fost sedinta si s-a discutat si dosarul ei) speram din tot sufletul sa fie bine, dar oricum suntem pregatiti, vreau sa stiu exact ce putem face pentru ea, in oricecaz pe zi ce trece sunt si mai innebunita dupa ea, vb la telefon in fiecare zi, ne trimitem pupicuri, ne rasfatam, si abia asteptam sa vina la noi. sotul meu este topit dupa ea, si face planuri pentru sarbatori, nici nu concepe ideea ca de sarbatori sa nu o avem. Vreu sa va zic sa sunt foarte fericita si mandara de ingerasul meu.
pupici si o sa va tin la curent
SoriLea spune:
dpluhovici - sa fie intr-un ceasa bun si de sarbatori sa fiti impreuna in jurul bradului la despachetat de cadouri
Si noi visam la zilele Craciunului, cand vom face primul brad impreuna si vom cumpara pt puiul nostru masinute, motorase, tractorase, avioane si tot ce vom gasi , cred ac v-a fi cel mai frumos craciun din viata noastra (visam deocamdata, dar mai e asa de putin pana la sarbatori, ca maine trece)
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
denisa220972 spune:
Buna fetelor, incepand de astazi ma alatur si eu la capitolul vostru, sper sa ma primiti.
Noi suntem abia la inceput, inca nu am intrat in focurile iadului
( ma refer la foiala actelor si a sistemului nostru judiciar) dar stiu sigur ca ne dorim un bebita si pentru care ne vom lupta , ne vom inarma cu foarte multa rabdare si pana la urma vom reusi. Am facut tot ce ne-a stat in putinta sa-l avem pe al nostru dar probabil DD are un alt plan cu noi, un alt suflet trebuie sa aiba norocul sa-l crestem si sa-l facem mare. Nu ne-am hotarat ce vom adopta, baiat sau fetita probabil ne va alege singur( fiini de cununie au vrut fata dar sa ales cu un baiat de toata frumusetea)
asa ca vom lasa la voia intamplari, atat i-mi doresc sa fie sanatos de restul ne ocupam noi.
Va doresc noroc si sa vi se indeplineasca visul cat mai repede.