M-am hotarat ....adoptie (65)
Raspunsuri - Pagina 10
asi spune:
Se poate ca nu s-au judecat dar eu am verificat site-ul tribunalului Cluj si am vazut ca s-au judecat si cazurile de adoptie.Am niste prieteni care au avut termen in 15 pentru incredintare si s-a judecat,iar cu ei in sala au mai fost 2 adoptii.Poate fiecare cu tipul lui de greva sau o fi fost inainte de greva?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ella_gabi spune:
danaionela chiar nu inteleg de ce nu merge nicio forma de mesagerie privata de aceea te rog sa-mi scrii pe adresa mea de mail: elushca@yahoo.com. Multumesc
Maribela spune:
Sunt fericita pana suuuuuuuuuuuuuuuuuus!De ieri suntem parinti cu acte in regula!Minunea mea e ALEX si are 8 luni implinite ieri!Cosmarul a luat sfarsit!Va pup pe toate si noroc tuturor fetelor care inca mai cauta!
doar cei ce cred,inving!
asi spune:
Felicitari Maribela!!!!
Te asteptam sa ne povestesti despre minunea Alex.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
sicuta13 spune:
Buna,
Īn sfarasit ne-am facut curaj si am inceput sa strangem actele necesare adoptiei. Stiu ca poate sa dureze mult dar cum am asteptat atit ce mai conteaza cateva luni, chiar ne gandeam sa adoptam doi frati.
Ceva sfaturi de la cele norocoase si modele de carecteriz#259;ri, mersi
Cris
claudia72 spune:
Hello dragi mamici,
Suntem foarte dezamagiti de sistemul judiciar din Romania, astazi au inceput sa se judece toate cazurile, numai ca judecatoarea care trebuia sa ne dea incuvintarea pentru adoptie a cosiderat ca sa ne dea un alt termen pe 12.10, iti vine sa fugi din tara si sa nu te mai intorci . Dar speranta moare ultima si speram ca sa se termine pe 12.
Va pupam .
PS> Asi sa stii ca nu s-au judecat nici la Cluj adoptiile si nici incredintarile, se dau alte termene.
simona14 spune:
Maribela sa fie intr-un ceas bun .Sa fiti fericiti,sa va dea Dumnezeu sanatate,sa va bucurati de tot ce frumos.