cand familia iti intoare spatele....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mey,eu nu mai intzeleg!

Acum ceva timp ai deschis subiect ca nu te intzeleg cu sotzul,ca doar tu muncesti ca vrei sa te separi(despartzi)ca...ca...!
Eu cred ca tu de fapt nu stii ce vrei si cred ca aceasta incertitudine tzi-a fost simtzita si de bunica ta,care stiu eu ce-o fi spus ,macar fratele tau sa beneficieze de ceva!

Pina la urma relatzia cu sotzul tau s-a imbunatatzit?ii potzi demonstra bunicii tale ca suntetzi o familie inchegata,unita?Si-a gasit sotzul tau servici?(cam aiurea intrebare in perioada asta dar macar sa fi incercat)!Tu ce hotarire ai luat ramii cu el sau nu?

Si apoi daca bunica ta asa a hotarit,chiar nu ai ce face,nu te potzi impotrivi!Stiu ca te doare,dar...nu potzi face nimic!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

zici ca nu poti sa concepi ca ti-a intors spatele.
bun, si?
legal n-ai ce face, o data ce s-au facut actele.
poti insa s-o convingi (nu stiu cum, tu tre sa afli) sa nu faca asta, daca nu a facut inca actele.
mai mult de atata, chiar nu vad ce ai putea face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Cati ani are bunica ta? Nu ti se pare un pic cam "deplasat" sa te gandesti la mostenire atata timp cat Ea bunica inca mai traieste?
De cele mai multe ori cand vorbesti cu batrani despre acte de nostenire nu le pica bine si poti avea diferite replici surpriza..
probabil ti-a spus sa te intarate . pana nu face nici un act.. esti ok
daca ii vinde fratelui si ea are peste 65 de ani ii va trebui expertiza psihologica pentru vanzare, dar pentru acte de intretinere , intelegeri de vanzare sau testament nu ii trebuie
personal eu cred ca doar o garsoniera nu merita efortul certurilor de mosternie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Uneori viata isi urmeaza cursul ei, fie ca ne convine, fie ca nu.

Mergi la inceput