Locul fetelor Nou-Venite (9)
Raspunsuri - Pagina 20
polo spune:
si cred ca mai avem de felicitat, dar sunt la cap 8 si am citi prima pag din cap 9. Chit ca ma apuca miezul noptii si tot stau la citesc tot.
aleesicoo spune:
noapte buna
Cora, Doamne ajuta sa fie bb
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pianna
mersi la fel!! Fetele eu depun armele, merg la somn. Sporovaiala placuta in continuare, sigur faceti capitol nou. Aleesicoo m-ai dat gata, n-am cuvinte....60 de mesaje intr-o sigura zi ????(care apropo, nu-i gata inca) ![]() |
cora79 spune:
Aleesicoo-nu indraznesc sa sper prea mult,pana nu vad cu ochii mei un test din sange cu valoare mare,nu cred.
Deocamdata ma gandesc la ce va fi joi la eco,nu stiu daca ovarele mele vor produce multi foliculi asa cum spera dr
aleesicoo spune:
Lorycica mea frumoasa iti spun si eu dupa acum :

LA MULTI ANI, SA NE TRAIESTI, SA FII FERICITA SI SA DEA DZEU CA VISUL DE A DEVENI MAMICA SA SE INDEPLINEASCA CAT MAI REPEDE!!!

P.S. - mau mult ca sigur maine dim uitam, ma luam cu vorba si uitam
aleesicoo spune:
Ba da tre sa speri si sa fii optimista , tre sa zici :"DA , EU O SA POT, SI O SA FIE BEBE!", daca eu dupa o sarcina pierduta sunt fffff optimista asa trebuie sa fiti si voi
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Aleesicoo-nu indraznesc sa sper prea mult,pana nu vad cu ochii mei un test din sange cu valoare mare,nu cred. Deocamdata ma gandesc la ce va fi joi la eco,nu stiu daca ovarele mele vor produce multi foliculi asa cum spera dr ![]() |
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo fetele eu ies. vb maine dim la cafea. va usor |
Somn usor!
lory09 spune:
Buna dragelor!
N-am mai intrat sa vorbesc cu voi de ceva timp pentru ca am simtit nevoia sa iau o pauza,dar sa stiti ca v-am citit in fiecare zi.
Despre mine,ce sa va zic? Z1 fuuuse si se duse,putin mai greu ca sa zic asa(intelegeti voi),dar a trecut!Asta e,incepem o noua luna!
Remy,felicitari iubita! Tare mult m-am bucurat cand am auzit vestea.Chiar am vrut sa intreb fetele daca mai stiu ceva de tine,si cand colo,iaca surpriza! sa ne mai dai vesti.
Mersi fetelor care s-au gandit la mine(Polo,Aleesicoo,Cora);toate cele bune si voua si sper sa ne urcam toate in trenulet!
Va astept maine la un
si o 
Va pup pe toate.

SANATOS