Calendarul vaccinarilor obligatorii si optionale
Desprecopii iti prezintawww.desprecopii.com/info.asp?id=1207" target="_blank"> schema (calendarul) vaccinurilor obligatorii si gratuite si trece in revista vaccinurile optionale.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
patrisuca spune:
la 2 luni, am fost la medicul de familie cu fetita si mi s-a spus ca nu au vaccinurile si sa revin peste 2 saptamani. astazi am fost iarasi si acelasi raspuns am primit.cred ca astea se fac si ele la varsta exacta adik la 2 luni nu la 3 luni cum m-a chemat pe mine cu fetita.as vrea un raspuns de la mamicile care stiu cate ceva despre acest subiect. e problema daca ii fac vaccinurile la 3 luni si nu la 2?
T_Andreea spune:
Si eu am patit tot la fel la primul vaccin, nu i l-a facut la 2 luni , ci la 3 luni; si pe cel de la 4 luni tot mai tarziu i l-a facut.Mie mi-a zis asistenta ca nu e nici un fel de problema daca le-a facut mai tarziu.
alinamoro spune:
Mirela, in calendarul de pe DC exista o greseala: la 2 si 4 luni nu se mai administreaza niciun vaccin oral, DTPa-VPI ii un singur vaccin care se face intramuscular (Tetraxim se adm. la medicul de familie, poate exista si cu alte denumiri...).
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
deliuzta spune:
nu cred sa fie vreo problema pt k fetita mea are 2anisori si 4 luni si tot are de facut.e bine si mai tarziu decat deloc
zmotocel spune:
nu stiu cine a scris schema asta dar e cam inexacta.
la varsta de 12 luni e trcut vaccinul ROR
iar apoi la cele optionale sunt trecute cele antirubeolic si antiurlian (adica anti oreion)
pai ROR e prescurtarea de la : rubeola, oreion, rujeola!
poate ar mai trebui revizuita putin inainte de a i se face asa mare reclama pe forum
si nicaieri nu apare cel mai comun dintre ele... cel antigripal ...
desprecopii spune:
zmotocel - vaccinul antigripal este obligatoriu in Romania?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
zmotocel spune:
stiu bine ca este optional..... dar nici pe lista aia nu e ;)
iar la 14 ani una scrie in coloana vaccin, altceva in cea cu descrierea vaccinului .....
daca ma mai uit probabil mai gasesc. fara suparare acum.....
desprecopii spune:
zmoto - nici o suparare - devenim mai buni cu ajutorul voastru. In curand o sa reactualizam lista!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook