democratia in Italia in greva

democratia in Italia in greva | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Democratia in Italia are o clipa de greva.

http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-6115104-filmul-lui-bobby-paunescu-francesca-fost-interzis-cinematografele-din-venetia.htm

ce parere aveti?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns red_velvet spune:

parerea mea....alessandra si primarul s-au ofticat pt ca li s.-a spus adevarul iun fata...si eu imi amintesc ce valva s-a facut cand cu primarul veronei si cu scosul romanilor din verona..noroc ca a lasat-o mai moale dupa pt ca daca nu nu se poate imagina ce se intampla....in schimb cu filmul e o cauza pierduta..numai dac ava fi difuzat in alte tari ca aiic in italia nu cred ca va m,ai avea vre-o sansa....pacat de munca celor care l-au lucrat....si si mai pacat pt ca in italia, majoritatea romanilor sunt considerati hoti, tigani, etc..putini italieni care se uita cu ochi buni la romani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citisem ieri ca filmul a fost bine primit de cei din sala, in marea lor majoritate italieni, s-a ris la micile remarci de genul "macaronari macho" si la urma chiar a fost aplaudat, deduc eu si tema filmului a fost realist primita: sa fii roman in italia dupa cazul Mailat. Marea galagie a fost facuta de respectiva deputata Mussolini cunoscuta pentru declaratiile rasiste, cica inca inainte de a vedea filmul! Dar sa se ajunga la interzicerea acestui film..! Is pafff, chiar nu ma asteptam. Bila neagra autoritatilor din Venetia.Ori probabil filmul a fost interzis pentru a nu reincepe tensiunile dintre romani si italieni, cine stie dar tot rau suna.Numai regimurile islamice mai interzic formele de arta atunci cind nu le priesc mesajele.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red_velvet spune:

vikinga sa stii ca nu cred ca romanii ar fi avut cev aimpotriva italienilor dupa film...pt ca oricum cine vrea sa vada filmul oricum il vede ca exista internetul...parerea mea este ca mai mult din partea italienilor se vedeau pareri contradictorii si inconveniente...ceea ce sa si demonstrat prin interzicerea filmului.... e nasol ca nu accepta devarul..ca mie mi s epare ca prin filmul asta oamenii aia aratau o realitate despre romanii in italia...adevarul este ca sa fii roman in italia nu este usor deloc....

Mergi la inceput