Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 kg(24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Lumy-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Lumy-

mda sa zicem...

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Chiar asa Anca,poate vor mai fi meciuriTu ce mai faci,nu mai stiu in ce zi esti;

Lumy,buna si somnolenta,doamne cate semne mai cautam si eu

Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Chiar asa Anca,poate vor mai fi meciuriTu ce mai faci,nu mai stiu in ce zi esti;

Lumy,buna si somnolenta,doamne cate semne mai cautam si eu

Ada

pai tocmai de aia nu ma agit....(desi dc ar fi luna asta, ar fi super, un cadou pt ziua soatei de nedescris)...ca dupa aia o sa caut butoiul si doar de e criza

Never say never!!!

Mergi la inceput

Lumy,azi dimineata cand citeam la subiect,chiar ma gandeam ca aseara ai zis ca te duci sa mananci si n-ai mai aparut,eu am crezut ca tot mananci

Nico ne anunta ca merge la piata si dusa a fost,hihi,acum se tot dushuieste

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Eu sunt in ziua 10, dar de luni pana joi voi fi in deplasare pe motive de serviciu, deci in zilele fertile voi fi pe drumuri. Cred ca seful meu ma controleaza si ma trimite in deplasare in fiecare luna in perioada fertila, asa e sigur ca nu raman insarcinata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Lumy,azi dimineata cand citeam la subiect,chiar ma gandeam ca aseara ai zis ca te duci sa mananci si n-ai mai aparut,eu am crezut ca tot mananci

Nico ne anunta ca merge la piata si dusa a fost,hihi,acum se tot dushuieste

Ada

Pai a venit vecinica mea, si am stat la vorba (am pus tara la cale), aruncam cate un ochi pe forum dar nimic...
Nico probabil se fataie in pantalonasii aia

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

se mai intampleaza,lumy!!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Eu sunt in ziua 10, dar de luni pana joi voi fi in deplasare pe motive de serviciu, deci in zilele fertile voi fi pe drumuri. Cred ca seful meu ma controleaza si ma trimite in deplasare in fiecare luna in perioada fertila, asa e sigur ca nu raman insarcinata!

Mai stii !! la cat sunt de zgarciti patronii
La noi pleaca al meu in general, si cand imi e lumea mai draga..home alone, dar de cand am inceput cu dr asta are voie sa plece doar la inceputul cm si dupa ce trece asa zisa perioada fertila

Never say never!!!

Mergi la inceput

Lumy sa dea Doamne DOamne sa poti sa-i faci sotului cel mai frumos cadou din viata lui.Doamne Ajuta!

Ada

Mergi la inceput