sex in 3
Raspunsuri - Pagina 28
andaluna spune:
stimata doamna, daca ar fi fost vb numai de picanterii...dar chiar tu, pisgri, ai venit cu delatii tehnice-muuult mai suparator decat detalii picante, ba chiar deranjant tu ai recitit cam ce ai scris ?? ma indoiesc.
si inca una nu pricep: tu ce vrei la acest subiect? sa dai detalii tehnice si sa stai la intrare, sa nu care cumva sa fie altfel apucat subiectul decat ...tehnic? subiectul stimata mea, nu este: sex in 2 -da si iara da si daca nu-afara! asa cum crezi tu. e absolut normal sa te deranjeze si sa te jigneasca altfel de abordari, daca crezi ca asta e un club exclusiv, dar nu e fair asa.
si inca una remarca am: mai bie limbaj pretetios , decat detalii scabroase (pentru ca tehnice)
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andaluna stimata doamna, daca ar fi fost vb numai de picanterii...dar chiar tu, pisgri, ai venit cu delatii tehnice-muuult mai suparator decat detalii picante, ba chiar deranjant tu ai recitit cam ce ai scris ?? ma indoiesc. si inca una nu pricep: tu ce vrei la acest subiect? sa dai detalii tehnice si sa stai la intrare, sa nu care cumva sa fie altfel apucat subiectul decat ...tehnic? subiectul stimata mea, nu este: sex in 2 -da si iara da si daca nu-afara! asa cum crezi tu. e absolut normal sa te deranjeze si sa te jigneasca altfel de abordari, daca crezi ca asta e un club exclusiv, dar nu e fair asa. si inca una remarca am: mai bie limbaj pretetios , decat detalii scabroase (pentru ca tehnice) |
poate reformulezi in anumite puncte ca e putin neinteligibil.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
Guestus spune:
citat din mesajul lui andaluna nu stiu de unde deduci tu ca eu m-as propune aici ca etalon de moralitate si asta cu un aer superior...dimpotriva ma complexeaza atitudinea voastra deschisa spre anume fenomene ale senzualitatii. e foarte clar ca nu e moral sa te preocupe propria sexualitate, sursele de placere, cand exista in lume atata durere. asta ar fi o positionare etica, impotriva hedonismului egocentric. dar eu sunt la fel de obsedata de propria sentimentalitate, ca sursa de placere, ergo sunt la fel de "imorala" si hedonista. |
yo pun pariu ca poti sa scrii si pe latina...si ca ai fost o tocilara in scoala
andaluna spune:
am ras si eu putin.
in latina?
da, de gu(e)stibus non disputandum est
ce conteaza scoala (non scholae sed vitae discimum)...
daca sunt in viata repetinke?
Guestus spune:
andaluna...yo cred ca nimeni nu prea te intelege pe aici.
cum naiba din toate subiectele fix la asta ai nimerit
Guestus spune:
citat din mesajul lui andaluna eram convinsa ca voi "intalni" lume interesanta. no, m-am inselat... |
sigur...la sex in 3 vrei tu sa gasesti lume.
aici sint gen tommy lee...nikky six...paris hilton.
crezi tu ca stie cineva din aia de mai sus latina?
andaluna spune:
tu zici ca nu stiu latina? nici macar cateva dictoane, acolo?
eu am sperat cumva ca stiu...daca as avea oarecare tragere la sex in grup, pai ar fi obligatoriu scenariul de orgie romana. si s-ar vorbi musai latina cu toga si peplum si purpura si freze ca pe vremea lui caligulasandale, sclavi si sclave, etc.
dar tu ai notiuni de latina, guestus? e ceva latin in nick-name-ul tau sau nu? e latinul pentru "gest"?, "miscare" sau e altceva?
Guestus spune:
parca viezure vine din latina...si daca nu as pleca acasa as mai gasi ceva sigur.
tu ai venit aici sa ne strici subiectul...recunoaste?