sex in 3

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andaluna

te admir XIO pentru sangele rece cu care NU l-ai dat pe prietenul tau in stepa, in urma unei asemenea propuneri...ai intelepciune.

nu are domle nici o intelepciune...iti spun yo.
daca iti face pretenul propunerea la 7 dimineata sau cind esti duminica la biserica normal ca spui nu...dar daca te intreaba la momentul potrivit are sanse mai mari.
e..nu a gasit momentul potrivit...dar yo pun pariu ca nu o sa se lase si orice om invata din greseli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluna spune:

Guestus, tu ca barbat ai propune si ai si insista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Am citit si eu subiectul asta si fiindca recent am vazut filmul: Sex and breakfast, vi-l recomand. E in tema. In linkul de mai jos e descrierea filmului. Enjoy!

http://www.celebritywonder.com/movie/2007_Sex_and_Breakfast.html

AB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Girly spune:

Citat:

da, aveti dreptate:

dar eu sunt inca amorezata pana peste cap (cu toate ciucurile aferente: gelozii, obsesie, sentimente "siciliene") de singurul individ cu care as putea la ora actuala sa am sex. deci...

e clar ca voi nu sunteti indragostiti proaspat si la modul cras in moment...

dar xio, eu nu inteleg un lucru in plus: pai de ce nu ai acceptat? placere plus o experienta in plus? si daca nu ai acceptat varianta cu 2 gagici, pai atunci de ce n-a acceptat el varianta cu 2 tipi? sa inteleg, deci, ca tre sa fi totusi putin bi, altfel e o utopie sexul in 3, chiar si la oameni dezinhibati??

pai tot acolo ajungi cu toata obiectiviatea ta: nu se poate... e ceva pentru oameni inzestrati cu un dar in plus...

Andaluna ..aici multi n-ar fi de acord cu cele de mai sus!!!...daca faci sex in 3 NU inseamna ca nu esti "amorezata" de sot/iubit, etc...pur si simplu vrei ceva nou, inedit, iti pui fanteziile sexuale in aplicare..cei ce au o imaginatie bogata si vor sa-si faca viata mai "picanta" o fac, bineinteles...f multi practica sexul in 3 de mult, si majoritatea sunt casatoriti (unii chiar de multi ani)...daca cauti pe net/mess/chat-uri/site-uri..poate vei ramane surprinsa ..asta nu inseamna ca ele/ei nu isi iubesc partenerii!!! din contra...si nici nu inseamna ca in ziua urmatoare vor divorta ..depinde de persoane/mod de gandire/inhibitii..etc..

Mergi la inceput

http://libertatea.ro/stire/vor-sa-i-faca-un-copil-taticului-playboy-267128.html

de domnul din poza ce ziceti? daca il vezi pe strada zici ca este om serios..la casa lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

http://libertatea.ro/stire/vor-sa-i-faca-un-copil-taticului-playboy-267128.html

de domnul din poza ce ziceti? daca il vezi pe strada zici ca este om serios..la casa lui.

Guestus, ce-ai mai vrea tu sa fii in locul lui

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Pe mine una m-ar deranja teribil astfel de propuneri
si daca vreodata al meu mi-ar propune asa ceva, i-as zice ca al treilea sa fie musai barbat,si garantez ca ii trece in secunda 2

http://verze.ro
simtul umorului inca nu a murit
femei cu simtul umorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Nu pot sa zic ca sunt o experta in arta asta , m-ai glumesc cu sotul pe tema asta - cu noi doi si unul cu noi doi si una dar nu cred ca as avea curajul sa merg pana la capat.
In schimb pot sa va zic ca fanteziile mele depasesc imaginatia unora ....cateodata ma mir si eu pana la ce amanunte ajung sa le vizualizez dar faptul ca nu se implinesc ma face sa-l sochez uneori pe sotul meu datorita energiei alimentata de aceste fantezii.
Cred ca cel mai teama imi e ca nu pot sa-mi impart sotul cu altcineva, fara el nu as face-o si sunt convinsa ca ar fi o mare dezamagire si sa vezi atunci .
Realitatea de cele mai multe ori nu e ca in filme.

Mergi la inceput

Yo cred ca voi aveti fantezii mai mari decit va tin balamalele.
De abia daca puteti sa fiti 2 in pat si voi discutati sa-l aduceti si pe al treilea...ca parca pe al treilea il cumparati de la gostat.
Da oricum...sa discutati acasa "ce ar fi daca" e f bine pt intretinerea mintii...e ca rebusul dupa 70 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:

ahaaa, pai atunci era gluma, nu era propunere-cu totul si cu totul altceva

deci era un fel de condiment de gluma, cu gluma...

na, pai imagineaza-ti ca face o propunere in serios...ala e un alien, clar.

hai ca nu i-a propus vreo chestie iesita din tipare.
si daca stai sa analizezi ce ai zis mai sus vei vedea ca nu esti foarte departe de ziua in care te vei intreba la modul cel mai normal "ala cum o fi?"

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput