Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 32
Eliza5 spune:
de pe hotnews: "UPDATE 27 (ora 12:17): 35 dintre cei 39 de parlamentari absenti sunt de la PSD si PNL. Viorel Hrebenciuc sta cu telefonul lipit de ureche si face prezenta parlamentarilor PSD."
bine ca macar, cu ocazia asta, or sa fie descoperite niste soparle :)
iileana spune:
35 x 25.ooo euro ?
Ca sa nu-i mai socotim si pe cei din opozitie care vor vota impotriva motiunii...
Probabil ca UDMR-ul va decide soarta motiunii.
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
A vorbit Antonescu!?
Nu'mi vine sa cred ca s'a spalat pe la discurs. Vad ca nu a aparut nici o mentionare a maiestriei sale oratorice: nici o pipita, nici un bordel, nici o orgie, nici macar un gang bang cu o doamna ministru. Daca n'ar exista chestia asta numita memorie probabil ca as vota si eu cu Antonescu.
Nu inteleg de ce va temeti de criza politica. Ea este fermentul revolutiei. Balegar avem din belsug. Acum sa vedem ce se decanteaza
iileana spune:
Ah, l-am ratat, eram in metrou .
Zi-mi, Xeno, asa, cu cuvintele tale, ce-a zis Crin?
-----------------
Boc asta e ceva de groaza cu demagogia lui populista, il ascult acum, o tine ca Ivan cu fluierul p-asta cu parlamentarii umflati care vor sa-si pastreze pensiile, desi i s-a spus de-o mie de ori, i s-a si desenat ca sa priceapa, ca motiunea asta n-are nici in clin nici in mineaca ccc cu legea pensiilor pe care vrea sa si-o asume guvernul... Dar, deh, da bine la popor.
Hotnews: UPDATE 35 (ora 13:08): Viorel Hrebenciuc a adus in Parlament mare parte din absentii initiali din PSD. Printre cei adusi se numara si Victor Socaciu, aflat in recuperare dupa o operatie complicata.
Va imaginati scena? Brrr, grotesc de-a dreptul...
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Hotnews: UPDATE 35 (ora 13:08): Viorel Hrebenciuc a adus in Parlament mare parte din absentii initiali din PSD. Printre cei adusi se numara si Victor Socaciu, aflat in recuperare dupa o operatie complicata. Va imaginati scena? Brrr, grotesc de-a dreptul... |
Luptele politice sint intestine la propriu.
loryi1974 spune:
Doamne iarta-ma sa aduci un om la nicio luna dupa dublu transplant renal ,ai dreptte ileana brrrr...
Da mos Iliescu e prezent?
iileana spune:
Mai aveti citeva minute pentru pariuri.
Dupa aia aflam.
Liberalii, pe linga cei 4 (parca) parlamentari care au trecut zilele trecute la PD-L (din motive pur ideologice, desigur ), s-au trezit si cu 5 absenti azi. 5 x 25.000euro? . Vom vedea cit vor conta aceste pierderi...
Triunghiul portocaliu *
Ingrid S spune:
A cazut guvernul, in sfarsit am vazut rezultatul, de la ora 10 stateam cu ochii lipiti de ecran.
Sa vedem ce se intampla acum.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
A cazut...
Ce chestie. Pe cuvint ca nu ma asteptam.
Pina la urma mai e o urma de speranta...
Felicitari opozitiei.
Acuma-i "bravul om prietenos" la mutare.
Va fi capabil sa numeasca un prim-ministru tehnocrat, de exemplu propunerea PNL, neamtul de la Sibiu?
Sau va tine cu dintii de ostasii sai, pe care-i controleaza intru-totul?
Triunghiul portocaliu *
valentinag spune:
A cazut teoretic,ca practic pana la alegeri tot cu ei ramanem nu?Si dupa alegeri,daca zeus il desmneza tot pe boc pm,are cineva ce sa faca?
Zic de zeus,pentru ca sunt constienta,ca pe oricine as vota eu,si n-o sa mai fie el cu siguranta,tot el va ramane presedinte!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea