La 'proaste' as trece toate curcile de asistente de la tv.
La 'destepte' imi place intotdeauna sa le ascult,dar,din pacate,apar f. rar,A.Liiceani,M.R Mociornita,O.Pellea si ar mai fi cateva,dar nu-mi amintesc pe moment.
Ce parere aveti despre E.Udrea?E smechera,desteapta,proasta?Am auzit un ziarist neutru-spunea el,ca i-a lasat impresia unei femei f.inteligente...
mi se par penibile mai ales asistentele lui bahmu. sunt jalnice si in plus le mai injoseste si ea.
in topul pentru proaste, imediat mi-a venit in minte o avalansa de nume, la destepte...nu prea...si asta nu pentru ca nu ar exista, dar probabil reclama lor nu aduce bani , plus ca sunt persoane cu capul pe umeri.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
Pentru ca sunt intr-o dispozitie rautacioasa astazi am un top al femeilor mai putin inteligente, vedete de mana a 2a:
Oana Turcu, Julia Jianu, Elena Basescu,Simona Sensual, Marina Dina
N-as baga-o totusi in aceeasi oala pe Elena Basescu cu Simona Sensual...e o diferenta...
O tipa interesanta mi se pare Adriana Saftoiu.
ANDREEA ESCA imi place.
la celalalt capat sunt asa multe, nu ptr ca le judec eu, dar cand deschid gura iese prostia (si multe altele): Simona asta ne-sensual, Nikita (bleah)...
mai, asistentele de pe la emisiuni nu sunt toate proaste, sunt prezentabile si platite sa faca pe proastele...
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
imi pace maia morgenstern, andeea marin, lora,maria buza,angela similea
printre cele mai jenante se numara: senzuala, pamela de romania, mai e o blonda care umbla cu ea[cu trasca} imi scapa numele, aia cu sanii mari mamica ei e procuroare parca. a sa nu o uitam pe incantatoarea mariana moculescu si pe vispea lui ogica