Vidarea hainelor

Vidarea hainelor | Autor: Macrina

Link direct la acest mesaj

Buna

vreau sa depozitez mai multe hainute si m-am gandit sa cumpar un aparat special de vidat, sa le pun exact asa cum arata www.amazon.com/Vacuum-Saving-Storage-VAC01378-Honey/dp/B002B06VQE/ref=pd_sbs_k_17" target="_blank">aici
Cine a facut asa ceva, poate sa ma lumineze si pe mine: e safe? Cat pot pastra hainele asa?
Cand deschid pungile la loc, hainele sunt ok sau se sifoneaza/strica tesatura?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu mi-am luat o punga de genul asta sa fac o proba. deci nu e un aparat, e o punga. a mea nu arata chiar ca cea din link-ul tau, e o punga din aceea care se inchide sus. off, nu stiu cum sa explic.are pe o parte doua dungulite putin in relief si pe cealalta doua santulete in care sa intre dungulitele alea. si inchizi punga pana mai ramane la capat un spatiu cat sa bagi teava de la aspirator, tragi putin si gata, scoti aspiratorul si inchizi repede si restul. intra-devar ocupa mai putin spatiu. pe punga mea spune ca se pot tine asa 6 luni. eu inca n-am deschis-o, sa vad cum se prezinta, dar cred ca nici n-as putea sa-mi dau seama prea bine, eu am bagat asa o cuvertura de lana, cred ca oricum nu s-ar vedea sifonata

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

hai ca am aflat cum se cheama pungile astea de care explicam eu, ziploc

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Mersi, adita
Ma gandeam sa le feresc si de molii, caci intr-adevar, hainele de acasa vreau sa le videz.

Mergi la inceput