Prietenie la plesneala*71*kay-bine ai revenit!
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman E bine ca speri sa ai maine un amant |
mana pacatosului adevar scrie
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
kay spune:
Revin cu o rectificare :
Mai mult de 95% din copiii cu deficit auditiv, recuperati aptoape 100% sunt respinsi din invatamantul "mainstream" din cauza parintilor care nu vor sa aiba copil in clasa cu un altul cu "handicap" as they say...
Si ii doare-n cur ca acel copil poate vrea si poate sa invete intr-o scoala normal, ca acel copil a muncit impreuna cu parintii lui ANI de zile ca sa ajunga ca "normalul" lor... Munca zi de zi, ora de ora... Si pe acei minunati parinti cu un creier=sufletul=educatia=2boabe mai maricele de struguri in doar fix in posterior can calca sufletul si munca altcuiva in picioare. Nu numai jucandu-se de-a judecatorii ci si etichetand si aruncand aiurea cu vorbe si jigniri. As vrea sa ii vad pe ei luptandu-se cu acelasi tip de om in situatia noastra... Si da, sunt rea, dar m-ar durea mai putin sa ii vad ca sufera 2% din cat ne doare pe noi ca noi cand intram in contact cu ei.
Si inca ceva, eu nu o consider pe S copil cu handicap. Pt mine e un copil normal sii am aceleasi asteptari pe care le-as fi avut daca auzea fara aparate si zile lungi de "a, e,i,o,p,m,b" sau daca nu avea cicatricea urata pe piept...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Dodo-pui spune:
Oana da S e un copil normal si nu numai pentru tine
Cat despre comentariile de la acel subiect....nu-ti mai face sange rau...am inteles cu cine vorbesc...atat nu o sa incerc sa educ eu pe nimeni de pe acesat forum si fiecare ,de regula arata cat au acumulat sau nu in cei 7 ani de acasa
007 sa-ti treaca
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Delphinas spune:
iese omu oleacutza si voi gata..amanti..alo..aici e cumva bar de negri si eu nu stiu?
eu sunt pe langa discutiile purtate de voi...am refuzat sa citesc acel subiect din varii motive. efectiv nu vreau sa citesc. pt ca cine nu stie despre ce e vorba, cat e de greu, cata putere tb sa aibe niste parinti sa lupte pt puiuti lor, si cate si mai cate ar tb sa stie, ei vorbesc de pe podele. vorbele lor nu fac 2 bani in fata mea, si eu una din cei care nu stie ce inseamna pt ca nu am copii, dar macar eu gandesc altfel, cred
anca...ia treci si zii ce diete tii de slabesti? sa nu zici pastile ca ti zmotocesc di nu ti vezi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
ancadragoman spune:
Pai disociat ca de pastile m-am lecuit
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Delphinas spune:
bine ca ti-a trecut de pastile...spor la slabit. ma voi alatura si eu, dar olecuta sa-mi revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Cinezee spune:
kariguld nici nu ma amarasc ca nu are rost...cu sigurant viata le va intoarce ptr fiecare
Vicky cu aceeasi durere de cap cat si de coloana ma ''laud ''si eu
ancadragoman multumesc frumos ptr urari ...pozlee trebuie sa asteptam putin dupa ele ...dar cu sigurant am sa vi le arat si voua cu tot cu soacra
Delphinas, ralualexandrei iti multumesc si tie ptr urari ..da cam ''tinerel'' astazi sau de acumincolo mi-am propus si curand ii voi ''taxa '' pe fiecare in parte in felu meu bien stiu de ei
Oana ai o fetita asa de frumoasaaaa , eu nici nu o vad dar cel mai mult conteaza cum o vezi TU ca mama
Kay iti surade ideea ..ha ha ha faze bien la fizic sa stii
Si a fost O ZI
kariguld spune:
hallo stilatelor
agenta mea, ce ai patit mama iarasi? care te-a suparat? zi la mine, ca rezolv eu! fruntea sus, toate vin si toate trec. iar cei care se cred azi mari, tari, invincibili si de neatins, sa nu uite ca maine e o alta zi. si nu stii niciodata din ce parte poate veni valul....
Delfino, o sa vina ziua sa legeni si tu un bebe. DD e sus si vede, da fiecaruia la timpul potrivit! nu-ti pierde speranta!
Anco, tu te-ai bagat la cura de slabire? spor si tarie....ia mana de pe ciocalata!
eu am o durere de cabesa, nu's de la ce...am lucrat dimineata, am facut ceva de papa, am si invatat putin...acus ma pregatesc de scole...
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
am uitat,
Kay, un mare si pentru Sonia. am vazut pozele de la ziua ei, saptamana trecuta, cu copii....o dulceata de copil!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
eu cred ca mai stau un pic si o tai acasa. mie cam frig, desi sunt imbracata si incepe a ma durea capu rau tare. cred ca de la vreme.
Bazar pt Mihaita
ambitioasa