Casnicute, harnicute, mamicute(201)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Monule,daca n-ai fi tu ar muri subiectu' nostru de tot.

Cuscra,imi pare tare rau.Ma doare numai cand imi inchipui cate durere ai in suflet. Te pup si iti doresc multa putere sa poti trece peste acest necaz si sa vezi de viata si familia ta frumoasa.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Danutza . ma gandesc la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu sper sa nu fie asa miho ba dimpotriva acum cand vine vremea urata sa ne adunam din nou pe bancuta la un vin fiert pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Helau!

N-am nimic interesant de zis...doar ma bag in seama.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va multumesc, va pupicesc si va doresc o duminica placuta in continuare si astept canita de vin fiert, sau vremurile racoroase

Mergi la inceput

Cuscra,da nu mai bine bem o ca de vin si fara sa fie frig?

Pana una alta cre ca tre sa facem o cisterna de cafea pentru fetele astea puturoase care nu s-au trezit inca.

Desteptarea! Adunareaaa!

Georgico,stai ascunsa? Multumesc de vot!

Mergi la inceput

Ahaaaa....acu mi-am dat seama...Leana cre ca asteapta sa se termine concursul ca sa nu mai aiba ce vota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari gagicile
V-am tot citit dar n-am mai scris ca sa ma vaiet de aceeasi lipsa de timp caci ma simt aiurea fata de voi V-am zapacit
Noi supravietuim asa in valtoarea evenimentelor. Unica mea saptamana de vacanta de la sfarsitul lui august am petrecut-o la mosie pe santier si-n renovari la tara . De atunci bagam intr-una si tot mai avem putin. Ma facut pauze pt cules de porumb si sambata via
Scoala ma solicita mai ales nervos caci sunt cel mai "iubit" dintre pamanteni pe-acolo deoarece fac orarul. Si ma ia crizele cand vad colege care se vaieta ca au cate o fereastra pe toata saptamana. Pana la urma le-am trantit-o sa nu se mai vaiete atat ca au cate o ora de STAT nu de munca Ce a draq sunt cateodata...dar zau ca si piticii mei mai patineaza pe creieras din cand in cand...
In rest...toate-s vechi.
Miho m-ai prins
Am bagat si eu un oki pe blogul tau si am balit iar....ca te urasc...
Danelutza si ma DD sa te tina tare.Offff....
Cuscrella si la voi. Mi-e dor de-un ras pe mess ....
Mi-e dor de toate si de zilele cand umpleam pagini si ciar capitole
Va cu drag si va urmaresc din umbra. Daca-i ceva....strigati tare si vin
Pupici maximi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgi75

Salutari gagicile
V-am tot citit dar n-am mai scris ca sa ma vaiet de aceeasi lipsa de timp caci ma simt aiurea fata de voi V-am zapacit
Noi supravietuim asa in valtoarea evenimentelor. Unica mea saptamana de vacanta de la sfarsitul lui august am petrecut-o la mosie pe santier si-n renovari la tara . De atunci bagam intr-una si tot mai avem putin. Am facut pauze pt cules de porumb si sambata via
Scoala ma solicita mai ales nervos caci sunt cel mai "iubit" dintre pamanteni pe-acolo deoarece fac orarul. Si ma iau crizele cand vad colege care se vaieta ca au cate o fereastra pe toata saptamana. Pana la urma le-am trantit-o sa nu se mai vaiete atat ca au cate o ora de STAT nu de munca Ce a draq sunt cateodata...dar zau ca si piticii mei mai patineaza pe creieras din cand in cand...
In rest...toate-s vechi.
Miho m-ai prins
Danelutza si ma DD sa te tina tare.Offff....
Mi-e dor de toate si de zilele cand umpleam pagini si ciar capitole
Pupici maximi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgi75

Salutari gagicile
Noi supravietuim asa in valtoarea evenimentelor. Unica mea saptamana de vacanta de la sfarsitul lui august am petrecut-o la mosie pe santier si-n renovari la tara . De atunci bagam intr-una si tot mai avem putin. Ma facut pauze pt cules de porumb si sambata via
Scoala ma solicita mai ales nervos caci sunt cel mai "iubit" dintre pamanteni pe-acolo deoarece fac orarul. Si ma ia crizele cand vad colege care se vaieta ca au cate o fereastra pe toata saptamana. Pana la urma le-am trantit-o sa nu se mai vaiete atat ca au cate o ora de STAT nu de munca Ce a draq sunt cateodata...dar zau ca si piticii mei mai patineaza pe creieras din cand in cand...
In rest...toate-s vechi.
Miho m-ai prins
Danelutza si DD sa te tina tare.Offff....
Mi-e dor de toate si de zilele cand umpleam pagini si chiar capitole
Pupici maximi

Mergi la inceput