Pestisori... pestisori... (44)
Raspunsuri - Pagina 14
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
In sfrasit merge asa cum trebuie forumul .
Cryna, multumesc de cafea , foarte buna , yam yam si borsul demential
Eu ieri am iesit la shoping , akolo la fashionhouse si mi-am luat 2 fuste si 1 maieu toate cu 44 ron .....nu mai inteleg nimik, de ex . mi-am luat o fusta de la stefanel, care a costat 21 ron redusa de la 340 ron ....deci cumva asta era valoarea reala ...in fine era asa de aglomerat ziceai ca s-a mutat tot Bucurestiul akolo , deja dupa vreo 2 h nu mai aveam chef ....si erau toate vraieste ...
La multi ani , serifule !Mihaela sa va traiasca si petrecere frumoasa.
Baby,bine ai revenit ! Ce face baiatul ?
hai la o cafea data de mine , cu miere si lapte
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Mihaela La muuuuulti ani sotului!
Dany sa le porti sanatoasa... eu n-aveam cum sa ajung ... poate data viitoare afli mai din timp si dai de stire
Ieri am plecat pan' la doctor cu masina, singura... nu-i prima data... insa stiam ca o sa ma chinui cu parcarea... strazi inguste, aglomerate ... imi facusem planul ca le dau ceva baietilor de la poarta si ma lasa sa parchez pe un loc "rezervat" ... dar era ocupat ... m-am invartit juma de ora ca toanta... intretimp am sunat si doctorul sa vad daca mai e pe acolo... macar sa stiu daca ma mai chinui sa parchez masina sau nu
Deci sunt antitalent... si masina e mare... asa-mi trebe... ca io am vrut-o ... Poate mai incolo reusim sa-mi iau si eu o masinuta mica ... un mini cooper
Fii'mea nu mai vrea la inot ... ma gandesc s-o duc la balet/dansuri cum era in plan odata ... sa aiba activitate
Sper sa ii placa o vreme asta... nu ca la inot, 2 luni... daca nu, mai cautam altceva
daniela_daneza spune:
Ely, multumesc! Si hai nu fi trista ca nu ai reuist sa parchezi, ai sa o faci pana la urma ....sunt altii care nici dupa 20 ani de sofat nu o fac .........si sa iti ajute DD sa ai masina ta mica
Ce face trupa ? Mihai mai este racit ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Saru'mana
Am parcat-o dupa juma' de ora Am cautat o strada mai putin aglomerata ... ma pierd ca vad ca sta careva dupa mine ... si la parcari, si in trafic... am mereu impresia ca incurca pe careva Fraiera, ca doar am lamaile in geam... sa stepte
Mihai mai are ceva muci, dar nu prea mai tuseste... in schimb vad ca are si Andrei ceva muci si incepe si el sa tuseasca... dar nu pare rau nici la el
nicoll_mada spune:
Ziua buna si de la noi fetele!Eu sunt pe fuga,ca desi acasa,avem musafiri dupa amiaza si mama e in plimbari in excursi...Si vreau sa fac si eu ceva de papa bun.
Mihaela sotului,sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de viata!Distractie placuta!
Dany sa le porti sanatoasa!Aglomeratie,toate aruncate,dar important este ca ai si luat cate ceva.
Ely important este ca ai reusit parcarea,o sa capeti experienta,stai linistita.toata trupa!
Baby bine ai revenit!
Cryna multam pt aseara,dar nu am avut loc de meciuri si fete...la calculator.
Fetele fug la bucatareala,intru mai tarziu!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
un piculet ... ca-s cu pranzul pe foc ... hmmmhhh, daca doreste cineva un gratar din pulpa de purcel cu cartofi prajiti si cu o salata de ardei copti, basca un pahar de bere rece si niste mere ca desert... il invit la masa ... mai acus un pic ...
Dany, sa porti cu mare placere achizitiile facute ieri ! Mmmmmm, yami-yam cafeaua ta cu lapte si miere .
Ely, multa sanatate la puiuti , multa bafta sa gasesti o noua preocupare Elenei si mult succes in achizitionarea unei noi masini asa cum iti place tie . Si, muuulta rabdare si tupeu in trafic .
Nicoll, spor la bucatareala si distractie maxima cu musafirii . Inteles lipsa de aseara... nu te preocupa .
Gata. amu... la toate.
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
Eh, nu-i nimeni pe aici ... deci, sa va mai invit la masa ori ba ? Mno, meniul e cel de mai sus... cine doreste, masa e servita: pofta buna !
Va doresc o dupa-amiaza frumoasa la toate si o seara placuta! &
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Zi plina azi de si cafeaua am baut-o pe fuga intre pasta de zahar si snitele
Multumim fetelor si sa va invit la o bucata de tortc-a mai ramas un pic.Sincer, nici nu ma gandeam sa se manance atataIn interior am facut diplomat cu stafide, fara alte fructe.
E primul meu tort acoperit cu pasta de zahar si jeleu. Am avut si-o pb, prima pasta roz s-a sfaramitzat asa ca am aruncat-o si-am facut alta. Cum n-a fost intinsa chiar perfect am mazgalit-o un pic sa acopar inperfectiunile.
A fost laudat iar fii-mea era in extaz de zici ca era ziua ei.
Am zis sa-i fac bust ca no, facu 33 de ani si e o varsta ca oricum intorci cifrele tot aia-i.
Si-a facut si cadou de ziua lui(adica azi, dupa ziua lui), doua copci la mana dreapta si-ar mai fi trebuit inca doua la degetul mare, dar dr. a zis sa nu-l coase si acolo ca e chiar unde indoaie degetul.I l-a imobilizat sa stea intins si luni merge iar la spital.A fost azi la un prieten sa-i faca ceva si i-a sarit lama de la cater direct in mana intre degetul mare si aratator si peste degetul mare...cioplea un lemn si-a dat intr-un nod...offff, of!
Baby, am gatat si curatenia si treaba.
Dany, sa le porti cu placere! La noi nu prea sunt reduceri in adevaratul sens al cuvantului, oricum si la pret intreg gasesti numai balarii
Cryna, bine mai suna meniul tau, de nu erai asa departe mai ca as fi venit si eu la lins de blide
Nicoll, sa te odihnesti maine ca de luni o iei din loc.
Elyama, sanatate lui Mihai si las' ca in timp o sa stii sa parchezi si-n locuri stramte.
Va si va doresc o duminica minunata!
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
Tethys spune:
'Neata! 'Neata! Sosii cu -luta de duminica!!! Cine doreste, cine pofteste, pt. toooaaataaa lumeaaa!!!
Mmmmm, ce yami e tortuletul tau Miha ... si ce sexi e ... de aia ziceai alaltaieri ca ai la frigider ... fain tare . Multumim de tratatie si numai bine serifului . Urata patanie . Refacere rapida .
Ma duc sa vaz de horoscop ... il aduc si pe ala de maine... ca sa vedem ce ne zic astrele legat de deschiderea noului an scolar ... revin acus... .
Tethys spune:
Deci, horoscopul de azi, 13.09.2009:
- "Dimineata s-ar putea sa fiti cu capul in nori si sa neglijati problemele importante. Va recomandam sa nu incepeti activitati noi, pentru ca s-ar putea sa luati decizii gresite. Ar fi bine sa va ganditi cu mai multa seriozitate la ce va propuneti sa realizati."
- "Esti agresiv(a) cu cei din jurul tau, crezi ca numai tu ai dreptate in tot ceea ce faci. Ar fi bine sa te calmezi pana nu o sa ramai fara prieteni."
- "Nu te baza prea mult pe ajutorul altora, pentru ca cei care se lauda cu ce fac ei pentru tine, s-ar putea fi mai degraba piedici. Nu toti cei care se bat cu pumnul in piept de cat de priceputi sunt, chiar stiu ce trebuie facut, deci asteapta-te ca ceea ce ar trebui sa fie un sprijin, sa fie mai mult o incurcatura cauzata de interventia altora in treburile tale. Mai bine te descurci singur, pentru ca, a accepta ca altii sa faca ceva pentru tine, e posibil sa consumi dupa aceea timp ca sa repari erorile lor mai mult sau mai putin bine intentionate."
- "Fii ceva mai discret(a) zilele acestea, fara a oferi prea multe informatii despre tine, despre proiectele si intentiile tale. Cu cat vei arata mai multa incredere cuiva care sa-ti faca treaba, cu atat mai repede pot aparea greseli. Cineva despre care credeai ca este interesat, intr-un fel sau altul, de tine, s-ar putea sa-ti trimita semnale false. Cauta compania prietenilor si prietenelor de incredere."
- "In anturajul apropiat este posibil sa apara discutii in contradictoriu. In gospodarie ai cam ramas in urma cu activitatile; in cazul in care doresti sa faci unele schimbari, poti miza pe sprijinul celorlalti membri ai familiei. La serviciu situatia se anunta linistita, iar propunerile tale vor fi incurajate de o persoana cu functie."
- "E posibil sa apara ceva probleme in relatia cu familia. Unele rude s-ar putea sa nu accepte modul tau de a fi, si vor incerca sa te schimbe, ceea ce nu-ti pica deloc bine. Spre seara e posibil ca prietenii sa te invite in oras. Nu refuza, intalnirea cu ei te va destinde si iti va reda increderea in tine."