FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Este vorba despre un Ordin dat de fostul ministru al sanatatii Bazac in 23 septembrie si publicat in 29 septembrie in Monitorul Oficial.
Asa ca din 29 septembrie, de cand a intrat in vigoare ordinul nou, procedurile de reproducere umana asistata pe bani se afla sub incidenta traficului de celule umane. Iar cei care fac procedura risca inchisoare intre 3 si 10 ani.Eu astazi am aflat si m-a pus pe ganduri.Astia sunt chiar idioti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,spor la injectat si fie ca Dzeu sa fie cu voi si sa va ajute sa reusiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CORA . Multumim.
ANCUTZA nu au ce sa ne faca. Si oricum acum e alt ministru si toata tara e intoarsa pe dos. Ma dispera situatia din Romania, dar nu vreau sa ma stresez pt toate prostiile pe care le fac politicienii. Acum prioritate are .

Mergi la inceput

Asta incerc si eu , sa ma stresez cat mai putin.Si vorba ta, nu au ce sa ne faca , suntem prea multe...
Cora multumim din suflet pentru sustinere si speram sa venim cu vesti bune.De fapt , trebuie sa venim cu vesti bune
Va pup , ma duc la bucatarie

Mergi la inceput

ANCUTZA pofta buna si bafta maine.

Mergi la inceput

Oare ar trebui sa fac si azi dipherelin, cred ca nu trebuie intrerupt trat.

Mergi la inceput

ANCUTZA, nu intrerupe tratamentul. Incearca sa respecti ora pt injectii.

Mergi la inceput

Am deschis capitol nou. Va astept acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadiana spune:

Sunt dianalidia si am o intrebare pt cora79. Stiu ca ai facut primul FIV cu dr. Laura Dracea si ai un FSH mare ca si al meu. Imi pare rau pt rezultatul de la FIV, dar as vrea sa stiu cum a fost si ce sanse mai sunt?

Mergi la inceput