Ziua buna tuturor ,
Scuze daca nu e (poate) locul potrivit , dar nu stiam unde sa postez acest subiect care ma tine la suflet !
As vrea sa stiu daca cineva poate sa-mi dea sfaturi in ceea ce priveste o antena parabolica care sa capteze mai multe programe TV din RO , tin sa precizez ca am parabola , vad si TVRi dar nu-mi ajunge ! As vrea mai multe , dar nu stiu cum sa fac ! Sau poate se poate plati vreun abonament undeva...?
Va rog dati-mi un sfat si spuneti-mi cei care sunteti "afara" cum ati facut ?
Va multumesc si va doresc o zi buna
Buna seara.
Fratele meu are in Barcelona o antena parabolica cu receiver de la Digi TV. Abonamentul e facut in Romania si il platesc eu iar receiverul l-a instalat la el.
Alti prieteni din Irlanda au Boom TV si tot asa abonamentul se plateste in Romania.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
puisorul iti multumesc mult ptr raspuns ...dar cui m-as putea adresa ptr un eventual abonament ? Prin net as putea obtine ceva ?
...gata am gasit pe net , iti multumesc mult de ajutor , toate cele bune intregii familii...
E oarecum subterana chestia .Cineva din romania face abonamentul pe numele lui si fara a preciza ca receiverul pleaca din tara.Ti se da toata aparatura....inclusiv "lighianul"care oricum nu-l cari,tu iei doar minunea ce o pui in casa.E destul de greu de gasit satelitii(cei ce monteaza in tara au un aparat cu care gasesc frecventele.Insa cum romanii nostri sunt indeajuns de inventivi,sigur exista in comunitatea romaneasca de acolo cineva care se pricepe.Povestea Olguta12 intr-una din scrierile de pe blog ca si la ea in America este un nene responsabil,de ce nu ar fi si in Franta.Intinde antenele!!!!!!!!!!!