frumosi si voi, dar mai ales finutul. 
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
multumesc
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela frumosi si voi, dar mai ales finutul. ![]() mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Dragute pozele!Voi tineri,dragalasi foc,am vazut ca stii cum se tine copilasul in brate! deja ai experienta!Sa-ti traiasca finutu'!
sarumana multttt.
ooo m-am specializat in tainele cresterii unui bb, de la tinut in brate pana la baita, asadar bb al meu nu o sa aiba o mamica tanara nestiutoare![]()
| citat din mesajul lui lory09 Dragute pozele!Voi tineri,dragalasi foc,am vazut ca stii cum se tine copilasul in brate! deja ai experienta!Sa-ti traiasca finutu'! |
Mi-am adus aminte cand mi-am botezat finutu' acum 2 ani.Il tineam in brate de parca-mi era frica sa nu se sparga.
mama,si aveam niste emotii...Acum ca s-a facut mai mare,am o placere sa-l strang in brate tare,tare.E un scump.
pic de somn, ma duc la
, va pupacesc
. ne vedem maine la cafea.
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
Noapte buna!somn usor!
| citat din mesajul lui babiela pic de somn, ma duc la , va pupacesc . ne vedem maine la cafea.mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
pufos
| citat din mesajul lui babiela pic de somn, ma duc la , va pupacesc . ne vedem maine la cafea.mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |