Scoala catolica Sf Iosif Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Am sunat iar la Secretariat si mi-au spus ca sunt foarte multe cereri!
Mada spune-mi te rog, de la ce biserica ai luat adeverinta? A fost greu sa o obtii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

pentru ce trebuie adeverinta de la biserica ? Acum aud prima data.
Noi nu am dus asa ceva (nu santem catolici).

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

ingridnen mi-au spus ca e bine sa am o astfel de adeverinta pe care sa o aduc o data cu actele de inscriere! Asa spunea si Mada ca a fost cand si-a inscris fetita!
Deja am emotii ca nu il voi putea inscrie aici. Mi-a spus sa il mai inscriu si la alta scoala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Si mie si lui ingriden ne-au spus acelasi lucru, ti-am zis ca eu am inscris fata la scoala de care apartinem si apoi cand am vazut ca a fost admisa la ei, am retras-o.
In anul in care am inscris noi fata au fost 100 de copii pe 50 de locuri...
Am luat de la biserica de care apartinem, cea noua de pe Brancoveanu, nu a fost greu, a fost mai greu sa gasesc preotul cu stampila dupa el - de fapt sotul meu a fost la biserica.

Emotii am avut si noi... multe, eu cel putin... parca dadeam examen.
La interviu iar m-am agitat, dar a fost ok totul, au intrebat-o cateva chestii pe ea si cam atat.

Mergi la inceput

ce contine adeverinta aceasta, adica ce se adevereste ?

Noi am fost la gradi catolica, ce-i drept, dar tot am avut emotii.
L-am inscris in paralel si la scoala 97.

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

parerea mea e ca e mai ok scoala 97.Am baiatul acolo.Am avut fetita la Scoala catolica si am mutat-o.Sunt tot felul de lucruri ciudate acolo.Daca spui ca nu-ti convine ceva ti se spune sa pleci.

Mergi la inceput

mie nu mi se pare nimic ciudat ... si sta copilul aproape 10 ore pe zi in scoala. Si e cam nazdravan

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns Mada. Ma voi duce si eu la preot sa vorbesc.
ingridnen, eli scoala 79 este a doua obtiune si pentru mine; ma sperie insa spagile imense de care am auzit! as vrea totusi sa invete si sa ia note pe ce stie nu pe cat de incarcata e sacosa mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

eu nu vorbeam de scoala 79.Stiu ce spagi se dau acolo.Vorbeam de scoala 97.La scoala catoloica cred ca e importanta si invatatoarea,insa la noi nu a fost ok.Am incercat sa vorbim cu directorul adjunct in cadrul unei sedinte(nu numai noi),insa n-am gasit intelegere.Asa ca dupa clasa a doua din 18 copii domnisoara inv.a ramas cu 10.Era strigator la cer faptul ca nu putea avea un discurs coerent in sedinte.Ne jenam noi parintii de greselile pe care le facea.Era sora unei invatatoare foarte bine cotate acolo,probabil ca asa ajunsese si ea in cadrul scolii.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns eli! Da, scuze, am incurcat borcanele! Pe 97 as prefera-o si eu insa e un pic mai departe!
Imi poti spune, te rog, cand ati avut problemele de care spui la scoala catolica?! Avem 'sanse' sa dam peste ea anul asta?!

Mergi la inceput