Imunizare...pentru gradi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Anul trecut la inceput de sept i-am dat Lantigen B si Imunoroyal Junior si ma laud cu un copil care nu s-a imbonavit DELOC! Uite c-a facut anul, slava Domnului! . Mentionez ca merge la gradi de anul trecut din aprilie si pana la imunizarea din sept. a luat cate ceva de la gradi.
Voi repeta si acum.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI



Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

E al doilea an cand ii dau Gabitei mele Broncho-Vaxom la inceput de gradinita. S-a imbolnavit de foarte putine ori si atunci a facut forme foarte usoare de infectii respiratorii, fara antibiotic. Ceilalti pitici se chinuiau cu infectii urate si lipseau de la gradi, spre disperarea mamicilor.
Gabita mea s-a impacat foarte bine cu pliculetele de Broncho-Vaxom, nu au gust sau miros si le-am dizolvat intr-o lingurita de suc.
Pediatra noastra are mare experienta cu Broncho-Vaxom si il recomanda intotdeauna copiilor la intrarea in colectivitati.

Multa sanatate piticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Initial am incercat si eu la Adita siropele d'astea mai usoar dar nu au avut nici un efect in conditiile in care facea frecvent bronsite si amigdalite pultacee. pana la urma pediatra ne-a recomandat Broncho Vaxom si de cand il luam este foarte bine, in sensul ca nu a mai facut forme urate, doar cateodata nas infundat si ceva tuse, fara sa fie nevoie sa mai lipseasca cu saptamanile de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Marius, fetele te-au lamurit inaintea mea, doar seringa era de Panadol (ca e mai mare decat cea de Nurofen), continutul era sirop de muguri de brad pur, nediluat cu apa, asta ca sa iti raspund si tie, Ioana. E intr-adevar mai gros si f. dulce, dar il inghite fara probleme.

Noi ne-am abonat la o doamna din Predeal care ne-a invatat deja, cand trecem prin zona, cumparam cate un litru de sirop cel putin.

Ideea este ca noi incepem "tratamentul" inaintea aparitiei vreunei raceli si chiar inainte de a incepe gradi, respectiv scoala, acum, deci cam de saptamana viitoare incepem lupta de aparare contra virusilor.

Si inca un lucru important: atat Imunoroyal Junior cat si siropul de brad le tinem la frigider. Si inainte de administrare, incalzesc siropul din seringa in palme cateva minute.

Iar mierea de albine i-o dau constant aproape (desi cu ea ne chinuim cel mai mult- de-abia i-o bag pe gat) pentru ca are f. multe proprietati , la noi merge si pentru cresterea poftei de mancare.



Cris si Alexutzu


"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inlove spune:

Off, incepe caminul !!!!
Desi nu a fost racit inainte de a merge in grupa mica, acolo le-a luat pe toate. Credeam ca e imun (nici doctorita nu a vrut sa-i dea nimic inainte de a intra in colectivitate)dar din pacate i-am facut vreo 8-9 tratamente pe intreg parcursul anului scolar. Acum ii dau copilului Ribomunyl. Sper sa-l putem duce pana la capat si sa-i faca bine. Asa spera si doctorita care m-i l-a prescris. I-am facut cateva analize si in urma acestora trebuia sa aleaga intre bronho-vaxom si ribomunyl. L-a ales pe cel din urma. Multa sanatate la copilasi !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dar pentru "gradinari" mai mici, adica de vreo 2 anisori, ce folositi ptr cresterea imunitatii?

Eu ii dau profilactic Oscillococcinum, 1 tub doza pe saptamana, iar de cand a inceput gradi, adica de 1 sapt, dupa 3 zile a venit cu mucii prelingandu-se, asa ca am trecut la Imunobaby, cu care ne-am mai impacat noi.
Voi ce le dati puiutilor?

Multa sanatate tuturor si fara viroze!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica


Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi am incercat cu Bronhovaxom si rybomunil, dar fara succes. Acum folosim ursuleti (echinaceea), brontisori (vit. C) si o sa incepem lantingen B. Am inceput sa ii dau celei mari si sirop de mugur de brad, cate 10 ml. Cris, este suficient?
Pentru cea mica am cumparat colostru cu probiotice. O sa intreb pediatrul daca i-as putea da si ei siropul din muguri de brad.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Alex i-a recomandat pediatra 15picaturi/zi beres drops plus pana cand termin un flacon, 1 pastila vit C/zi, 5 ml echinaceea. Si seara ii dau eu un ceai indulcit cu miere si 5 ml muguri de pin.

Pentru mine, mi-a recomandat bronhovaxom 10 pastile/saptamana si iau si eu sirop de muguri de pin 5 linguri /zi! Fiindca eu sunt varza la imunitate si lucrand cu publicul aduc acasa toti virusii posibili.

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belobia spune:

Carla, scuza-ma ca spun, tu iei bronchovaxom, dar de ce nu-i dai si puiului tau?
nu ai vrea sa fie la fel de protejat ca tine? Sigur ca nu-i strica si vit C, dar hai sa fim responsabile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Bebe Beca, da, 10 ml e suficient (atat am reinceput si eu sa ii dau lui Alex) si dat zilnic pana la primavara.

Ursuletii cu echinaceea, sincer va spun ca sunt "apa de ploaie". Contin foarte multi conservanti si eu una prefer medicamentele mai "naturale".

Si nu vorbesc in necunostinta de cauza...sotul este reprezentant in farmacii si cele mai bune prietene ale lui sunt farmacistele...cand am de intrebat despre un medicament, primesc cele mai bune si obiective detalii.

Nu vreau sa pornesc o polemica, dar nici nu va imaginati ce se ascunde in spatele diverselor recomandari ale medicilor (si farmacistilor) pentru a promova anumite produse.

Sanatate la puiuti si cat mai putine raceli.




Cris si Alexutzu


"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."

Mergi la inceput