aventurile lui shrek?

aventurile lui shrek? | Autor: alexis2002

Link direct la acest mesaj

Am ajuns la capatul puterilor tot incercind sa gasesc doua nr pierdute din revista aventurile lui shrek.Are cineva idee unde as putea sa le comand?pe celelalte reviste nu am gasit nici adresa nici nr de tel,nimic.la chioscul de ziare spun ca nu au cum sa le mai ceara din moment ce au fost returnate.fetita mea e mare fan shrek si e tare suparata ca are lipsa doua reviste.va multumim.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

nu stiu despre ce reviste vorbesti, noi suntem mai mici, dar daca este o revista gasesti numele editurii, in caseta redactionala. Sau, daca a aparut la un ziar, suna la ziarul cu pricina.

editez sa-ti spun ca in cazul in care esti din bucuresti poti merge la casa presei ( fosta casa scanteii) si acolo gasesti aproape toti distribuitorii de presa. Acolo se duc si retururile, deci e foarte posibil sa le gasesti .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Buna Alexis

Noi am colectionat pana acum toate numerele. Nu cred ca o sa mai cumparam pentru ca fetita mea s-a plictisit de ele.
Spune-mi te rog ce numere nu gasesti sa o intreb pe vanzatoarea de la care le-am luat eu poate ma ajuta.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis2002 spune:

Imi lipsesc nr 6 si 7.am intrebat si eu pe la toate chioscurile si nimic.chiar am vrut sa le platim mai mult dar nici un rezultat.poate daca aveam mai mult timp la dispozitie as fi reusit,am venit in Romania doar in vacanta.multumesc mult,Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bodytzu spune:

auzi-ti ...am tot cautat un forum despre aventurile lui shrek
eu am toate numerele
dar am o problema ..am si dubluri..vreo 30 de dubluri la abtipilde...mai are cineva?..e interesat sa schimbe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaania spune:

Buna,

Ati gasit de unde se pot comanda numere anterioare din revista Shrek. Am nevoie de numarul 19 -NEAPARAT- pentru a avea zile inistite in continuare :)

Va multumesc anticipat pentru ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns metin17 spune:

si noi avem multe dubluri la abtibildurile cu Shrek
daca vrea cineva sa facem schimb asteptam raspuns la mail-ul esradenta@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bodytzu

auzi-ti ...am tot cautat un forum despre aventurile lui shrek
eu am toate numerele
dar am o problema ..am si dubluri..vreo 30 de dubluri la abtipilde...mai are cineva?..e interesat sa schimbe?

Si noi suntem colectionari de shrek si ne-au ramas dubluri, cam 16 abtipilduri (nr.9, 20, 23, 25, 29, 34, 46, 50, 102, 129, 133, 174, 177, 192, 207, 233). Astept un replay pentru a face schimbul. Trimiteti-mi nr. la dublurile voastre.
Cu bine !

Mergi la inceput

dublurile noastre din shrek sunt: 1, 2, 3, 5, 8, 9, 10, 20, 28, 35, 37, 38, 44, 91, 98, 126, 166, 225, 230, 240

cine este interesat sa facem schimb este asteptat sa scrie un mesaj pe esradenta@yahoo.com sa stabilim detaliile

facem colectie si de scooby doo daca e cineva interesat

P.S. Nicol80 astept vesti de la tine ca sa facem schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabimiha41 spune:

Mergi la inceput

salutare
mai e cineva care colectioneaza sherk?
dubluri noi
cine doreste il rog sa-mi scrie pe esradenta@yahoo.com

Mergi la inceput