Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 19
Dodo-pui spune:
Mada daca el coopereaza si rezista la trei terapii consecutive e ok...Bogdan duce 4 dar in urmatoarea ordine :logopedie ,hidroterapie , kinetoterapie si psiterapie
Andu bogdan e indragostit de gradi si copii doar acolo ar sta
Isabella e de gatul meu toata ziua caci nu dam de logoped aici in Navodari...nu si-a facut inca programul ...o gasesc eu pana la urma...
Sunt obosita,ma doare spatele,casa o am VARZA....am bagat o masina la spalat,trebuie sa ajung si la Ct....
babettepentru
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
babette spune:
Paula, bine v-ati intors! Cam plimbareti, dar sa sti ca fiecare plecare ii face nemaipomenit de bine Alexei. Pt kineto am sa vorbesc cu un tip, e f bun, dar nu stiu daca are loc, de regula e rezonabil. Fiecare in parte are tariful sau. Daca vrei, imi spui si eu vb cu el. Ii pup pe copii si pe tine la fel.
Andru, pai cred ca am sa fac in ro , pt ca pe urma tin mai bine legatura cu medicul. M-am lamurit destul de bine, stiu ca va fi pe urma o perioada si mai dificila, dar sunt sanse destule sa-l ajute la crize, asa ca acum astept sa vina francezii pt parerea lor si indicatiile lor, care sunt convinsa vor fi tot pentru operatie.
Ce discursuri mai tine Andrei? Pe 24 vom fi la Gr.
wnimra, doua batai strica, dar 3 terapii, nu strica, fac ff bine.
Sa vezi pe urma papa si somn! Va tin pumnii pt analize!
Kari, la zacusca ai putea sa pui vinete, gogosari copti, ardei copti, ceapa, daca poti ciuperci si masline. Eu nu ma mai complic cu borcane in care mai sunt si sanse sa se strice, si pun zacusca direct in pungi, la congelator. Le scoti seara pt a doua zi. Sau pui toate ingredientele la congelator si le amesteci in tigaie pe foc atunci cand vrei sa mananci. Asa esti sigura. Pupa copii din partea mea
. pupici si tie!
Adriana, ne cam lipsesti. Sper ca sunteti cu totii bine! Abia astept sa vad ce nazdravanii au mai facut copiii! pt ei si
pt tine si sotul tau!
Nikena, pe unde esti? Te-au rapit? Asteptam vesti!!!!!
asteryaro, mihaela, ce mai faceti?
Vladut a stins un bors cu smantana si trei crenvursti cu piure, a luat medicamentele si acum a plecat la .
Eu am program administrativ, (praf, aspirator, vase....) si tinand cont ca am ceva spatiu, cred ca termin ......... diseara!
pt toti ceilalti!
crismac spune:
Buna fetele ! Tocmai am inceput si noi gradinita !De fapt este al doilea an de gradinita !
Am niste emotii ... Vineri la ora 10 avem programare la dr Stoica , la Marie Curie , sa vedem ce se va intampla in continuare . Am niste palpitatii ...
Eram asa de obosita dupa ce am venit de la scoala dar dupa ce am facut programarea mi-a disparut orice urma de oboseala . Imi vine sa ma urc pe pereti de emotie .
Cred ca o sa ies pe afara sa imi fac de lucru .
mamicile si copiii
www.gradinacris.blogspot.com
wnimra spune:
hello
Gata kineto, a racnit dar a facut bine...acum somn , nici nu am apucat sa il dezbrac , l-am pus in pat sa ii aduc de mancare si deja sforaia.
vera nu sunt trei sedinte de kineto,terapii diferite dar in lant, o sa aiba doua la centru , una de logopedie si una psiho sa zicem , apoi mergem direct la dana la kineto, sau una kineto si logo la centru , una la dana...toate trei una dupa alta sper sa le suporte bine.E bun mustul?..mi-am adus aminte ca a-ti cules strugurii
nicoleta cred ca o sa fie suparat pe mine o luna, nici nu vreau sa ma gandesc, este obisnuit cu un program si o sa il dau peste cap, asta e....stie ca baga o ora si home , ce mai fac eu si atat , acum o sa bage 3 plus acasa.Cum mai evolueaza Ioana? Tot de trei ori face vojta pe zi?o puup pe printzesa
Kari sa ai spor la zacusca....sunt terminata dupa ea, mi-a dat miha un borcan si l-am halit fara sa respir, am zis ca la anul imi fac timp sa fac si eu.Unde mergeti in concediu?
dodo asa ma gandeam si eu ca rezista la 3 terapii una dupa alta, o sa incerc , oricum este mult mai bine decat sa merg la pranz la centru si seara la 6 iar sa plec la terapie.Mai odihnestete si tu putin si le iei pe rand , te pooop ca sa nu te mai doara spatele
paula multumim pt datele picicilor si de ziua ta ne anunti tu....kineto la noi costa 50 de lei 50 de min.Bafta Alexei la terapie
pupici pt toooata lumea
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
babette spune:
Dodo,
Nu te mai necaji pt "varza", nu e prea usor cu doi copii, mai importanti sunt ei si spatele tau! Mai respira un pic si tu!
Succes la toate!
Crismac, esti pe maini bune!
Sa ne spui si noua ce ti-a zis. Nu trebuie sa ai emotii, e un medic bun.
Iti tin pumnii!
Nico
kariguld spune:
hallo stilatelor!
gata zacusca mea. a iesit buna, baiatul abia astepta. el e fan zacusca! babette am pus tot ce ai spus, mai putin ciuperci, ca am uitat...o pun la congelator, ca la borcane trebuie sterilizat si nu mai am vreme sa ma ocup.
nu stiu cine m-a intrebat unde plecam in concediu. mergem in Croatia, in orasul ala P**a. eu eram multumita undeva mai aproape, dar copiilor le place marea. la fel si sotului. eu sper doar sa pot dormi in voie....
gata, ma duc la dush si apoi sa invat ceva. succes si sanatate!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
fetelor eu va invit cu cea mai mare placere la o bucata de placinta cu mere si scortisoara ,un pahar de must rece si restul mai vedem noi.
mada-am inteles acum,eu m-am gandit la 3 terapii de vojta;din sept acum cand mergem la rec la buc,o sa facem si noi terapie ocupationala,andrei facea la sibiu si la busteni cand am fot si era super incantat.
crismac-iti tinem pumnii si ne rugam ptr voi sa reusiti cu bine,cu incredere in d-zeu o sa depasiti si cele mai grele obstacole.
Dodo-las mama ca nu vine nimeni sa te controleze in casa ,mai ia si tu un respiro ca esti om,pai zau asa,las ca treaba se gaseste mereu de facut,dar tu ai decat o viata si o familie care mai are nevoie de tine in putere,asa ca ia o pauza de o cafea si gata,mai faci si maine.
babette-poate imi fac timp pe 24 s ne intalnim 10 minute macar,ca nu e sfarsit de lume daca rupem 10 min din tp nostru,nu?
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Dodo-pui spune:
...Am intins rufele...am strans rufele ca ploua
-am spalat vasele...hranit copii
-dat instructiuni ce sa-mi mai cumpere(sotul)
-si-am intrat pe la voi putin
PS:
-nu vine nimeni in control...dar ca azi nu cred ca am avut vreodata(imi ia ceva timp sa-mi fac programul dupa gradi si logopedie(cand va fi))
-cat despre coloana am probleme cu ea din copilarie ...iar acum cu fata in marsupiu efectiv sunt rupta.Nu stateam eu prea dreapta ...acum sunt deja....semnul ?,dar daca n-ar durea ar fi ok...Am carut dar:
-stau la 5 trebuie sa cobor carutul apoi sa urc dupa amandoi(ok am mai facut-o si a fost ok
-problema e atunci cand stiu ca trebuie sa intru in cladiri la etaje superioare unde nu s-a auzit de rampe sau lift...iau marsupiul...
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
mari_paun spune:
Astazi am primit un telefon de la una dintre fetele care lucreaza cu Ema...era de fapt o propunere, o intrebare, o sugestie... SA MEARGA EMA LA SCOALA SPECIALA. Pe moment inima mi s-a micsorat, nu sunt pregatita pentru scoala Emei, nu sunt pregatita moral...ea s-a dus azi la gradinita, la grupa pregatoare.
Tot ma intreb daca e momentul, daca nu ma grabesc, daca nu o sa fie prea...brusca trecerea la scoala, daca nu o sa vina cu stereotipii... mii de ganduri prosi contra fug prin capul meu si nu stiu ce sa fac.
Totusi trebuie sa-mi fac un plan, intai voi merge la scoala sa vad despre ce e vorba, se pare ca sunt 6 copii in clasa si ca Ema poate merge cu insotitor, iar dupamasa va continua ABA acasa.
Dupa spusele terapeutei care lucreaza la acesta scoala se pare ca la anul nu se va infiinta clasa I doar peste 2 ani...
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema