Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (46)
Raspunsuri - Pagina 21
georgia_c spune:
multumesc fetele pt gandurile bune
.. din pacate ,analiza tsh-ului (hormonul de stimulare tiroidian) mi-a iesit f prost .. deci e imposibil sa fie sarcina .. nu stiu ce sa spun , nu vreau sa spun ca imi pierd increderea , dar nici nu mi-o intaresc asta e sigur .. pur si simplu simt ca ma resemnez ... din pacate ...parca e un cerc vicios din care nu ies , ori merg io bine cu analize si se strica la sot , ori se strica la mine si e el ok .... asta e, poate pur si simplu Dumnezeu nu ne-a pus deoparte un sufletel al nostru
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
maria08 spune:
Voi fi si eu la rugaciunea in pentru Alina! Sfanta Treime si Maicuta Domnului sa o aiba in paza!!
Georgia: Cum e valoarea TSH-lui ? Mai mare sau mai mica decat intervalul optim? Si eu am descoperit un TSH foarte mic, dar am facut si late investigatii care au iesit ok, sa vedem..poate a fost ceva temporar...
Va imbratisez pe toate cu drag!!
georgia_c spune:
maria tsh-ul meu este mai mare decat val nosrmala ...
sfat :daca nu iei tratament pt tiroida , repeta neaparat analiza , de mai multe ori , la anume intervale de timp , pana sa iei tratament
Albert Einstein
Multumesc
georgia_c spune:
se pare ca starea de suparare in care ma "scald" imi da predispozitie la scris ... nu ..chiar nu .. insa ma roade o idee .. sa incercam sa facem pt alina , ce s-a facut pt alexia ..am vorbit cu cami ieri si imi zicea ca e de acord sa incerc sa o ajut .... poate punem toate umarul (si sper cami sa nu se supere ca fac acest anunt ) , ca , pe langa ruga , sa incercam sa o ajutam pe alina , sa ajung in alta tara , de unde sa mai auda o parere .. io cred ca noi suntem destul de solidare ca lucrul asta sa se intample ...
sa-i facem o pagina web , sa o mediatizam , sa o dam la cunoscuti pe email ..sa-i deschidem un cont , sa vedem de putem rezolva cu sms-uri , sa contactam cateva centre medicale de specialitate unde sa se mai ceara o alta parere ..ce ziceti , facem ?
astept parerea cameliei , sper din suflet sa nu se supere ca am indraznit , insa as vrea ca pe 04.07.2010 alina sa fie miresica
Albert Einstein
Multumesc
pogonici1977 spune:
of doamne mare esti tu doamne..
am auzit duminica la predica o povestioara tare frumoasa..cum un batarn se ruga la bunul dzeu sa i dea o cruce mai usoara ca a lui e tare..si ruganduse el asa mult ..intro noapte a venit ingerul pazitor si ia spus sa meraga cu el si sa vina sasi aleaga crucea cea mai usoara din sute mii de cruci ce erau pemacle camp..si merge batranul si merge ..si cauta crucea cea mai mica..si mai usoara..si ce credeti ca scrie pe crucea mica..chiar numele lui era postat acolo..si ii zice ingerul..
vezi crucea ta e cea mai mica si mai usoara..ai vazut cat sunt de mari si grele celelalte cruci...
vazand batarnelul ca crucea lui era cea mai mica si mai usoar..atunci ii zice ingerului.
asa si noi...mereu ii zic sotului meu...vezi roagate si tu bunului dd sa ne dea crucea cea mai usoara..ca alti poate de dus o cruce mai grea ca a noastra
deci dragelor mele...asata e ne crucea..si mai mult decat atat..dumnezeu nu ne da o cruce mai greu de dus decat putem noi....
.doamne iti multumesc ca mai dat o cruce atat de mica si usoara si ajutama sa mio duc pana la capat..ca nu as putea sa duc o cruce mai grea asa cum am vazut
azi avem la ora 14 marea intalnire cu dct..neam pus toate sperantele in mainle acestui doctor...ma rog la maicuta domnului sai lumineze minte si sa ne zica numai de bine ....
daomne ajuta..va spus diseara ce nea zis
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
pogonici1977 spune:
fetelor ..am emotii...ma doare stomacul de emotiii..parca as fi la un examen de licenta..sau orice altceva care imi decide viitorul...si sotul e la fel...
eu acum sunt jos la receptie..cu dosarul de analize la mine si imi astept sotul sa mergem la dct.....
nu stiu..dar mie frica..de verdict..sau de orice altceva,..
si stiti de ce suntem asa..ptr noi neam pus sperante ff m mari in capacitatea acest dct in ceea ce priveste viitorul nostru in proiectul bebe
of doamne ma rog la bunul dumnezeu sa ne linisteasca pe amandoi....caci numai el ne va ajuta...
rugativa ptr noi sa fie bine.....si sa va spunem numai vesti bune.
azi dimeata mam rugat mult la maicuta domnului sa fie bine..sa ne linistesaca..si pana a ma imbraca eram linistita.dar cu cat se aproprie timpul si ora de plecare am emotii din ce in ce mai mari....imi vine sa plang de frica..abia astept as ajung acolo si sa fie bine
sper ca nu va suparati pe mine ca va scriu tot felul de prostii dea mele dar simt nevoia sa discut cu cineva..si cu sotul cum nu pot ca si el emotiv..va zic voua
daomne ajuta.....
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
pogonici Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute, sa va dea putere sa treceti peste toate, sa va duceti crucea si doctorul pe care voi l-ati ales, sa fie inteleptit de Cel de Sus si sa gaseasca pentru voi calea spre a deveni parinti. Doamne Ajuta!
Deeva multumesc mult pentru gandurile bune. Tare placuta esti la citit, citesc cu sufletul la gura tot ce scrii.
.
Domnul Bunul sa va ajute in toate.

pentru toti cei aflati in suferinta trupesca sau sufleteasca

Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
caciantoni multumim pentru postari 

Livsy multumesc pentru gandurile bune 

vvvvv multumesc mult, tare m-au incurajat cuvintele tale. Eu acum stau cumintica la pat, sunt foarte importante aceste 10 zile de dupa ET.
Tu cum mai esti?
Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Doamne Ajuta!
ellenii spune:
Alrak, sa te ajute Dumnezeu sa iti vezi visul implinit!
Pogonici... ma bucur ca ai ajuns la Budapesta. Stiu cat ti-ai dorrit si cat te-ai chinuit... NU-ti pierde speranta si increderea. Oricum va fi, va fi bine... se va face voia Domnului.
Eu sunt acum intr-un moment mai greu, de rascruce. Am luat decizia sa demisionez. Nu stiu unde ma voi duce, dar stiu ca nu mai pot continua aici. Stiu in acelasi timp ca sunt lucruri mai grele pe lume si nu imi ramane decat sa accept ce mi se intmpla si sa ma rog mult. Duminica asta m-am trezit mai tarziu. Era 9 fara ceva si am zis in sinea mea ca mai raman in pat ca si asa slujba se apropie de sfarsit. Pentru prima data am sarit ca arsa din pat si am mers la biserica. Tare bine mi-a prins fiindca asa de multa nevoie aveam Sa fiu in casa Domnului... Numai de la El ne gasim linistea...
ALRAK spune:
ELENII, MULTUMESC MULT 

Dumnezeu sa te ajute sa treci peste acest hop al vietii 
DOAMNE AJUTA!