Prietenie la plesneala*70* ERIC BINE AI VENIT!
Raspunsuri - Pagina 15
kokiy spune:
Mey,ar fi o chestie ...dar cel mai rau mi-ar parea ca m-am chinuit sa slabesc atata
Io ma voi ingrasa,iar printre noi va aparea o diva ....tana..na ...Oana alias Kay ,care deja a slabit vreo 5 kile ...de revelion v-a poza in playboy
Hai ca pana in 15-18 mai e un pic ...si aflu eu care-i treaba cu boracu' ...nu-i bai,ca-l plasez la Delphi
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Bogdan
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
andata spune:
Delphinutzo, dupa ce descrii tu e posibil sa fie cu ochi si cu sprancene. Aceleasi simptome le-am avut si eu cu primii doi, si greturile si somnolenta. La mandra mica, habar nu am avut ca am ramas, ne-am luat toate masurile de precautie la o saptamana dupa CM, deci pitica s-a fixat inainte, ca altfel stia ea ca nu mai are sanse . In rest, in afara de somnolenta, nu am avut nimic care sa-mi dea de banuit.
Iulia, pai tu la kilograme te gandesti? Las' ca le dai repede jos, ca esti tanara... Incepem sa calculam DPN ?
Miha, am ramas fara replica citind subiectul. Daca parintii gandesc asa, ce poti pretinde de la copii? Prea mult insa nu ma surprinde ca mai exista si mame de astea. In clasa I fii-mea a avut in clasa un coleg f. violent, care batea toti copiii. Cand a vrut sa o bata si pe ea si a ripostat (ca avea antrenamentul facut cu frate-su), a venit sa se planga de faptul ca Sandra e antisociala si a cerut sa fie izolata ca e periculoasa . Cica fiu-su era normal si a mea anormala, ca nu s-a lasat batuta ... pe Mihaita si pe mamica lui si nu-ti mai face sange rau. E destul de greu sa le schimbi mentalitatea acestui tip de indivizi/individe
kari, ce mai face juniorul?
Vio, copiii ar fi anormali doar daca nu ar mai face prostiutze. Eu nu ma ingrijorez cand fac, ci doar atunci cand sunt prea cuminti
Sorana, si eu sunt cam ca tine. Iar cumnata-mea se chinuie de ani buni sa aiba un copilas...
Cinezee, casa de piatra. Sa aveti o viata senina si plina de bucurii, sanatate si intelegere si copii isteti, frumosi si norocosi. Distractie placuta si te asteptam cu poze
Eu am avut probleme cu pitica. A fost cam maraita, nu prea am putut deloc sa ma misc si nici sa stau la calculici. Acum e mai bine, sper sa isi revina. Am inceput de azi sa ii dau suc de morcovi. O fi prea devreme?
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
Cinezee spune:
andata multumesc frumos ptr urari , sa de D-zeu sa se prinda repede ca am fost ''harnici''
dupa ce adun ceva poze de la prieteni, voi reveni printre voi cu drag si poze bine inteles
A M R O ZI
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Am cazut din pat, am visat urat si n-am mai putut dormi, asa ca am facut si ceai anti-greata, acum ma "delectez" putin, nu intru la subiectul citat ca nu tin sa ma enervez neaparat. Doamne, ce mentalitati au unii parinti.
Cinezee, Casa de piatra, multa sanatate si tot ce va doriti voi sa se implineasca. Petrecere frumoasa maine!
fetele, va doresc o zi buna si o saptamana minunata.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Anco,ce tzeapa ti-ai luat cu Malta ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar Bazar pentru Bogdan ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Ma sunt plina de nervi,nu pot sa cred ce vaca nesimtita a fost ...Doamne daca o aveam in fata mea o rupeam din bataie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
devoska spune:
Neata, neata!
Moama cate evenimente pe aici!
Deci in week-end e nunta? Casa de piatra Cinezee! Multi ani frumosi impreuna si o gradinita de copii! Distractie placuta!
Iulioooo, si eu tot la silueta m-as gandi. Dupa ce ai slabit asa frumos, strici frumusete de talie Glumesc binenteles ca acum ma alearga Delphi
Miha007, nu te mai supara . Am citit ieri la subiectul respectiv si mamica care a deschis subiectul nu prea a stiut sa se exprime zic eu (nu pare "rea", pare doar... neintrata in contact cu asemenea probleme, asta ca sa nu-mi iau cartonas). Nu toata lumea e informata. Ar trebui explicat clar ce si cum si poate se prinde ceva si de ea. M-am tot uitat pe pozele voastre si vroiam sa-ti spun ca Mihaita evolueaza foarte frumos. Asta numai cat pot sa-mi dau seama din poze. Probabil ca cei apropiati sesizeaza mult mai bine progresele lui. Mult succes in continuare!
Kari, lasa intaritoarele ca d-aia ti se dezumfla roata la bici.
Vio, m-ai parasit de tot.
Dodo, intreaba fetele pe la copilasi 2002 de tine.
Andrushka nu s-a intors de la mare?
andata, sanatate la printesa!
cine te-a suparat, anca? spune-mi mie ca am niste "nervi" la cutie ce stau sa explodeze. macar ii folosim intr-un mod constructiv
Bai da mare s-a facut gasca de plesnite... eu va pupicesc pe toate la rand, sa aveti o zi frumoasa si ma duc sa-mi fac lectiile!
Cinezee spune:
Vicky multumesc frumos ptr urari hai ca ma alatur langa tine la o cafea , cu siguranta astazi voi avea nevoie de ea
devoska sa stii ca mi-ar placea o ''gradinita'' de copii , multumec frumos ptr urarii
Anca zi-ne noua cine te-a suparat ca mergem sa il/o batem
neataaa si de la mineee
A M R O ZI
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui mihaela77O ce ziceti de subiectul asta? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141943 cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Am citit...mai sunt "intrebacioase"dastea multe pe forum?
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Delphinas unde dai si unde crapa. eu si dragomanca ne chinuim sa facem bb si posibil ca iulia sa ne-o fi luat inainte. mai mai. am ajuns si eu acasa...am calcat ceva haine, cat am putut acum la si la maine ma asteapta zi grea www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Bazar pt Mihaita ambitioasa Infertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
Am zis eu ca nu dreapta viata asta,dar e si un lucru bun aici...Iulia se ingrasaaaaaaa!!!!!!!!
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...