Sfaturi despre diverse produse
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
melany72 spune:
Ma bag si eu pe aici cu alimente care le cumpar de obicei...adica de fiecare data cand merg la supermarket:
-sana/chefir Napolact
-unt President light
-iaurt de baut de la Covalact (de capra)
-musli Bio Real (cel fara nimic altceva decat cereale integrale, seminte de floarea soarelui si seminte in)
-mezeluri (stiu, nu sunt bune dar asta consum si recomand pt gust) Zimbo
-de la Muller, dupa ce am vazut cat zahar au (desi laptele cu ciocolata e absolut fabulos) nu mai cumpar, sotul mananc iaurtul " simplu" cu branza de veci pt sursa bogata de proteine
-pt ca ziceati de batoane...eu mananc un singur fel...Redis cu proteina din zer si arahide
-paine eu folosesc wasa si finn crisp
Hai ca va plictisesc...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
fritz spune:
Completez si eu :
- cereale Sanovita, cu fructe sau fara
- lactate Albalact, Covalact
- batoanele cu susan de care spunea cineva sunt simple sau cu arahide/ migdale. Cele mai scumpe sunt parca de la Starfood, dar au aparut pe piata unele mai ieftine si la fel de bune, Rommac. Au si cereale.
La cereale eu adaug lapte, si o lingurita cu miere sau stafide sau alte fructe. Nu prea sunt dulci si de aceea adaug ce am scris mai sus. Eu le iau la serviciu intr-un borcan de 400g.
Cam greu cu recomandarile pentru Xio. Daca ar stii mama ca sunt pretentiosi mai mari decat am fost eu, ca acum nu mai sunt...de cand am copii. cea mare cam seamana cu mine, dar se pare ca am reusit sa o educ la capitolul asta...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
Xio, mei da mofturoasa esti...., asa eram si eu in ale mele tinereti.
iaurturile de la Napolact sunt toate pline de E-uri si chimicale. stiu de la o prietena care lucreaza in fabrica aceea. toate!
sendwiciurile cu unt , branza si o foaie verde de salata intre, sunt f bune la orice ora din zi. sau in alte combinatii, dar fara mezeluri!!! apoi diferite combinatii de salata, puse intr-o mica caserola, intr-un mic borcanas prepari dresingul sau ce vrei sa pui peste salata, la job amesteci si papi! la fel pestele se poate prepara acasa pane si pus intre doua felii de paine, neagra sau cu tarate cu o foaie de salata....super bun. cartofi natur, cu sare si patrunjel, peste care pui doua linguri de porumb, amesteci in momentul cand mananci. merge si cu putina smantana.
si cereale, din acelea neprelucrate prea mult. cu lapte sau iaurt/kefir/sana, cu o fructa taiata cubulete, e o mancare ideala la orice ora. toate se pt pune la sufertas.
nu stiu daca sunt in Ro, la noi se gaseste un iaurt, care este maturat in paharul lui. este cel mai natural din cate exista pe piata nemteasca.
forneti sunt niste porcarii, produsele sunt congelate, aduse la magazin si puse in cuptor, se vand calde si-ti dau impresia ca ce mare bunatate sunt.. poti sa-ti faci tu pateuri acasa, este aluat la magazin, tai in forma dorita si pui branza, sau mere cu nuca si scortisoara sau altceva, pui la cuptor si gata. dar preparat atat cat mananci in ziua respectiva, reci nu mai sunt asa delicioase.
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
am uitat sa va spun, dresingul pentru salata se prepara din iaurt si verdeata, putina sare.
la salate merge verdeata, patrunjel si marar. eu le cumpar congelate, gata taiate, plus multe alte feluri de verdeturi. tarhon, ceapa, usturoi, maghiran, etc.Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!