Aspirante optimiste >20 (420)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

alesico daca tu acum te simti pregatita, de ce sa mai astepti, doar de gura lumii?
si eu la 23 imi doream foarte tare un bb dar eram inca la faculta si mereu pe tren bistrita-cluj( poate daca incepeam de atunci cu incercarile acum eram la odisee ), dar daca tu te simti pregatita la naiba cu restul lumii..(scuzati limbajul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

eu il vreau acum si gata ca nu mi-l creste lumea, numai sa se prinda

http://lt1f.lilypie.com/hRQ9p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Alessico tin sa te anunt ca eu inca nu am 23
Oricum eu sunt de parere ca varsta potivita pt un bebe si-o decide fiecare!!!Fiecare femeie cred ca simte cand e pregatita pt acest pas in viata!!!
Scuze ca nu prea am intrat zilele astea dar am avut 2 colege in concediu si a trebuit sa fac si treaba lorDe acasa iara nu am avut chef de calculator!!!

O zi frumoasa!!!!

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

eu il vreau acum si gata ca nu mi-l creste lumea, numai sa se prinda

http://lt1f.lilypie.com/hRQ9p1.png

sa dea DD la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Casa de piatra , sa fiti fericiti si bb frumos si sanatos

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Alessico tin sa te anunt ca eu inca nu am 23
Oricum eu sunt de parere ca varsta potivita pt un bebe si-o decide fiecare!!!Fiecare femeie cred ca simte cand e pregatita pt acest pas in viata!!!
Scuze ca nu prea am intrat zilele astea dar am avut 2 colege in concediu si a trebuit sa fac si treaba lorDe acasa iara nu am avut chef de calculator!!!

O zi frumoasa!!!!

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_e spune:

[quote]citat din mesajul lui alexxxa64

Ce tratamente ai facut?
[/quot
am luat duphaston vreo 6 luni,acu 2 ani cand am fost operata(laparascopic)pentru ca aveam un chist pe ovarul drept,de atunci nu am mai luat nimic recomandat de medic.(nu pt ca nu as fi vrut,dar toti doctorii la care am fost mi-au zis ca nu am nimic si totusi nu am ramas niciodata)
am luat pastile de naprasnic si acum am cumparat branca ursului dar inca nu am inceput sa iau.(astea le-am luat eu asa citind pe ici pe colo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_e

[quote]citat din mesajul lui alexxxa64

Ce tratamente ai facut?
[/quot
am luat duphaston vreo 6 luni,acu 2 ani cand am fost operata(laparascopic)pentru ca aveam un chist pe ovarul drept,de atunci nu am mai luat nimic recomandat de medic.(nu pt ca nu as fi vrut,dar toti doctorii la care am fost mi-au zis ca nu am nimic si totusi nu am ramas niciodata)
am luat pastile de naprasnic si acum am cumparat branca ursului dar inca nu am inceput sa iau.(astea le-am luat eu asa citind pe ici pe colo)

ce fel de chist ai avut? eu endometriozic, am ramas fara o trompa si un ovar...
sotzul tau a facut ceva analize?

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ylari cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

am 24 de ani, impliniti
casatorita de 3 zni si .....din data de 17.08 incercam sa devenim parinti
astazi a aparut o firava linie roz(o a doua)
dupa calcule ovulatia a fost in jur de 24.08
maine verific cu un alt test...sunt cu inima la gura caci in urma cu 2 ani mi-au iesit 2 teste pozitiv si dupa 3 zile.....nu a mai fost nici un bebe ci eu la urgente
in mod normal in urmatoarea saptamaa ar trebui sa soseasca menstruatia
am multe emotii....dar avem rh-urile pozitive
emotii, emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

hello hello fetelor...

ca tot vb de varsta cred ca fiecare decide ce e mai bine pt el, sunt mamici de 18, 22 sau 42 de ani. eu am considerat ca trebuie facut bb sau ma rog bebeii pana la 30...pt ca dupa apar complicatii cu corpul si sarcina e mai dificila dupa 35. asa ca nu condamn pe nimeni pt varsta.

cosminica felicitari pt ca la varsta ta 22 ani ai ales sa devii mamica!!

veronica doamne ajuta!!!

noi suntem cu pregatirile..mergem iar in minivacanta la un waterpark, cat mai e timp frumos.

va pup si s auzim de bine. ne reauzim marti...weekend placut tuturor!!

Mergi la inceput