De maine nu vei mai lucra la noi!
Raspunsuri - Pagina 4
carmenpit77 spune:
dar ce te faci cand in perioada asta cauti de munca de ceva vreme si nu gasesti in perioada asta nimic asemanator cu contractul pe care il ai?
Atunci nu tr sa-ti suporti seful chiar dc esti nemultumita de locul de munca asa cum sunt eu acum?
anuscha2009 spune:
[quote]citat din mesajul lui carmenpit77
Atunci nu tr sa-ti suporti seful chiar dc esti nemultumita de locul de munca asa cum sunt eu acum?
Da! Eu cred ca trebuie suportat seful intr-o perioada atat de tulbure ca aceasta de fata.
Si eu Carmen sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta.Un job prost platit un sef nedrept si cu dorinta de a pleca de aici.
Am gasit ceva, dar mi-e teama sa plec de aici pentru ca este la fel de prost platit ca si aici plus multa munca plus mult mai departe de casa.
Chiar nu stiu ce sa fac si as avea nevoie de un sfat.
Oare se merita sa ma arunc cu capul inainte doar pentru a scapa de presiunea unui sef??
Al_Ma spune:
Mai sunt cateva aspecte care trebuie luate in calcul inainte de a lua decizia de a parasi corabia: daca la noul loc de munca gasesti acelasi tip de sef sau colectivul nu e foarte primitor, nu-ti faciliteaza integraraea? De asemenea, ultimul venit, primul plecat - parca functioneaza destul de des criteriul asta, nu? E foarte greu sa iei o decizie.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
kristinutza spune:
sunt atat de acord cu marius incat nici nu stiu ce as putea adauga...
nu-i adevarat ca angajatii sunt fara aparare in fata angajatorului feroce, devorator si nedrept. legislatia tine clar cu angajatul.
ideea ca cineva are 50 de ani, ca cineva are copii, ca cineva are datorii la banca sau ca acum e criza si se gasesc greu locuri de munca nu sunt motive pentru care un angajator ar trebui sa fie obligat sa plateasca un salariu.
nu discut despre cazuri extreme si rarisime.
ganditi-va ce ati face voi sau ce faceti voi cand sunteti "patroni". dar sincer.