Cum leg laptop la tv?

Cum leg laptop la tv? | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Am cumparat un cablu audio si unul video sa folosim tv (LCD Sharp) ca monitor. Am legat cele doua cabluri si avem numai sunet. Cu cartea in mana nu reusim sa avem imagine pe tv.
Daca stie cineva....

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Trebuie sa mergi si la setarile din PC pentru placa video, sa detecteze PC-ul care e monitorul 1 si monitorul 2 si apoi stabilesti tu care sa fie cel pe care sa ruleze. PC-ul o sa gaseasca si tv-ul tot ca pe un monitor, si ii setezi sa fie el monitorul nr. 1 parca.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am gasit ceva in control panel, am setat sa am doua display, unul monitor extern dar tot nu apare nimic la tv.

Fetele mele

Mergi la inceput

Ce Windows ai?
Ar trebui sa setezi direct de la placa video. Adica dai click dreapta pe desktop, settings, si de acolo mergi mai departe, la setarile de la placa video. Noi asa am reusit.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Windows XP prof, sp2, am facut si cum ai spus cu buton dreapta dar tot aia e, tot acolo am ajuns la setarea facuta de mine din control panel. tot nu merge tv-ul

Fetele mele

Mergi la inceput

Ai zis ca ai laptop. Mufa care iese din laptop de la placa video are mai multi pini? Adica mai "multe picioruse"? Are mai multe fire si seamana cu cea de la mouse, rotunda cu mai multi pini in interior?

Mergi la inceput

Da, are o mufa speciala pt iesire video, e mai mare, trapezoidala cu multi pini.
Ai idee ce inseamna "Out of range"? asta imi apare pe tv cand ii dau Ext 4 care e canalul pt Pc dupa cum scrie in carte.

Fetele mele

Mergi la inceput

incearca sa dai o rezolutie mai mica, de 800X600. Asta inseamna eroarea. Si rata de refresh sa fie cat mai mica.

Mergi la inceput

Multumesc, asta era rezolutia era diferita, am ales din variantele date de tv una comuna cu pc, adica 1024/768 si a mers, se vede pe tv!!!
Multumesc mult Oana

Fetele mele

Mergi la inceput

Zuper.Atunci vizionare palcuta sa aveti!

Mergi la inceput