Sunt curioasa daca mai exista spitale sau policlinici unde poti merge la un psiholog sa faci sedinte de terapie individual dupa varsta de 18 de ani cu trimitere de la medicul de familie..ma refer gratis:)sa nu coste bani sau eventual cu reducere ceva?stiu ca pana la 18 ani cu trimitere poti face psihoterapie cam in orice clinica de stat daca ai trimitere de la psihiatru sau emdic de familie ..sincer ce am cautat pe net am gasit numai la 80 de RON SEDINTA ceea ce mi se pare un pic exagerat si nici nu prea-mi permit va rog cine a fost cu trimitere sau cunoaste sa-mi dea un sfat o ideesau cu bani dar ieftin si preferabil barbat daca se poate si priceput cat de cat de asemenea
lyly, cel putin in spitalul Gorgos (In spatele policlinicii titan, aceeasi cladire alt corp) se poate face in tregim de internare ambulatorie. Stiu sigur, ca am facut practica acolo. Practic ti se face o internare, dar pleci acasa dupa terapie in fiecare zi. Se face, din cate stiu, destul de "condensat", zilnic vreo trei saptamani-o luna. Incearca sa mergi sa te interesezi acolo. Eu am fost pe acolo acum 4 ani, dar nu cred ca s-a schimbat prea mult sistemul.