Adopta o pisicuta
Raspunsuri
bobo9 spune:
cei care isi doresc un puitz dragutz de pisica noi va oferim cu drag unul dintre ei.
povestea e simpla. mamica pisica a fost adunata de pe strada, ingrijita si hranita, dar a facut o multime de puisori si a mai adus cativa tot de pe strada, asa ca......... daca va doriti unul dintre ei contactati-ne.
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bobo9 cei care isi doresc un puitz dragutz de pisica noi va oferim cu drag unul dintre ei. povestea e simpla. mamica pisica a fost adunata de pe strada, ingrijita si hranita, dar a facut o multime de puisori si a mai adus cativa tot de pe strada, asa ca......... daca va doriti unul dintre ei contactati-ne. |
Buna,
M-ar interesa si pe mine una - doua pisicute...
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
bobo9 spune:
Draga Cristina_26 iti dam cu mare placere un pui de pisica, chiar si doi, sunt si motani si pisicute, este suficient sa ne trimiti pe PM adresa ta de mess sau un nr de telefon sa te putem contacta.
bobo9 spune:
Sa stiti ca am postat si poze pe site-ul facut special pt acesti pui de pisica, care au nevoie urgenta de stapani.
M&M spune:
Bobo, nu ai PM-ul activat..
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
bobo9 spune:
Anul trecut, in ziua de Paste, ma plimbam cu sotul meu prin oras. Era o zi ploioasa, dar o zi de sarbatoare placuta. Intr-un boschet, pe marginea trotoarului tipa un pui de pisica, uda leoarca si infometata. Am luat-o in brate, a inceput sa toarca si s-a ghemuit in palmele calde ale sotului meu; ne-a induiosat atat de tare acest suflet singur incat am hotarat sa o luam acasa. Stiam ca o sa avem probleme, caci acasa avem o pisica tare rea cu orice alte pisici; desi si pe asta o avem tot din strada, dar era mare cand a ajuns la noi si probabil are ea motivele ei sa fie asa.
Puiul de pisica nu a ramasa in casa noastra pt ca nu l-a acceptat "stapana" si l-am dus la curte, la sora mea mai mica. Ea a ingrijit-o cum a stiut ea mai bine, o iubeste pe "Titilina" foarte tare, pt ca e o pisica tare lipicioasa. Titilina s-a facut mare si a facut 6 pui odata si la 4 luni inca 12 pui........
A ingrijit-o cum trebuia pe titilina, dar puii s-au facut mari si au nevoie urgenta de stapani pt ca sunt prea multi si pt ca sora mea in octombrie pleaca la facultate si nu mai are cine sa aiba grija de ei.
Aceasta este povestea acestor puiuti de pisica, care sunt cuminti, dragutzi, torcatori si tare isteti.
http://www.give-love-to-receive-love.blogspot.com/
daca va intereseaza puteti sa ne trimiteti mesaje, va asteptam.
gabidaniela spune:
Ar fi bine sa castreze pisicuta...
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
bobo9 spune:
da pisicutza va fi castrata in curand, dar asteptam sa-si revina dupa perioada de alaptare. am vrut sa o castram imediat dupa primii pui, dar era deja gestanta, iar sora mea nu a fost de acord in perioada aia.
bobo9 spune:
noi suntem dispuse sa dam celor care pot adopta un pui de pisica, asa ca daca stiti pe cineva care vrea, spuneti-le despre noi si dati-le adresa blogului pt a le vedea si pt a ne contacta.
va multumim!
puteti sa-mi trimiteti pe PM un mesaj si va dau adresa mea de mess pt a vb.