Justitia romana !!!!!!!

Justitia romana !!!!!!! | Autor: micha08

Link direct la acest mesaj

Eu sunt mama de fata si recunosc ca am fost revoltata cand am citit articolul urmator si ma intrebam :Judecatorul care i-a dat drumul unui astfel de *diavol* este platit tot din banii nostrii, nu???

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/138616/A-incercat-sa-violeze-o-fetita-dupa-ce-a-fost-lasat-liber-de-instanta-pentru-un-alt-viol.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Romania este "TARA TUTUROR POSIBLILITATILOR DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Made in Ro .

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Din pacate justitia nu exista pt noi si poate nici in urmatorii 100 de ani nu va aparea,si ma opresc aici caci iar reaprind un subiect controversat,insa Doamne feri daca era fata mea,nu scapa bestia asa ieftin,asta-i sigur.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Pai cum sa-i dea instanta drumul daca s-a dovedit ca el este violatorul? Eu nu cred, ceva nu este in regula, la un viol cu victima minora sunt circumstante agravante, ori intr-un complet de judecata nu decide un singur judecator, cel putin nu la o instanta de judecatorie. Ar fi insemnat sa fie mai multi in complet si cu siguranta ca nu ar fi cazut de acord sa-l lase pe violator in libertate. In plus de asta, ar fi facut Parchetul recurs. Au mai fost cazuri de violatori judecati in libertate, dar in alte situatii...
Nu isi pericliteaza nimeni slujba pentru un nemernic care violeaza copii. Undeva, articolul are niste lacune.

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput