asta nu e romania noastra
o initiativa frumoasa, sa speram ca nu ramane doar la stadiul de initiativa, orice lucru are un inceput, de ce sa nu speram ca acesta ar putea fi inceputul unei schimbari...
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Raspunsuri
desprecopii spune:
Oh well - schimbam unii si vin altii - adica cu ce e mai buna Floriana Jucan decat Becali?
eu cand am spus ca DCul ar putea avea un parlamentar european, (NU EU!!!!) mi s-a raspuns cu ironie ...Aici pe acest site exista mai multa forta decat nu stiu ce blog sau facebook.
Dar, atata vreme cat nu e propusa persoana sa, nimeni nu va vota pentru asta - un motiv ar fi ca romanii sunt majoritar invidiosi si imposibil de convins ca schimbarea trebuie sa inceapa cu ei. Din pacate.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
loryi1974 spune:
Eee,acum Floriana Jucan,experta in securitate nationala,este curata ,apretata,serioasa,nu ca pitipoancele de 20-25 ani care sunt amantele
Eu protestul asta l-am mai vazut tot pe dc dar era semnat de altcineva
In rest,o adunatura proasta de clisee si demagogie.
alina023 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Oh well - schimbam unii si vin altii - adica cu ce e mai buna Floriana Jucan decat Becali? eu cand am spus ca DCul ar putea avea un parlamentar european, (NU EU!!!!) mi s-a raspuns cu ironie ...Aici pe acest site exista mai multa forta decat nu stiu ce blog sau facebook. Dar, atata vreme cat nu e propusa persoana sa, nimeni nu va vota pentru asta - un motiv ar fi ca romanii sunt majoritar invidiosi si imposibil de convins ca schimbarea trebuie sa inceapa cu ei. Din pacate. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Mirela, initiati o campanie in sensul asta! Luati voi initiativa si veti vedea ca invidia nu e predominanta, ca oamenii de valoare si de caracter sunt apreciati!
Eu va astept! (mai bine spus...asteptam candidatul )
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
vladis spune:
Eu am incredere in oameni si in puterea lor, este unul dintre lucrurile care ma motiveaza cel mai tare sa merg mai departe si am nevoie sa cred intr-un viitor mai bun, aici, in romania.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana Vladis, initiative de astea au fost pe DC si nu au dus la nimic. Rox. |
Am sa studiez problema din punct de vedere legal. Insa din cate stiu eu cel putin (nu m-am bagat in politica) europarlamentarii sunt prinsi in proiecte care au mai mult sau mai putin impact la un moment dat cu tara lor de origine insa daca se priveste comunitar sunt importante toate deciziile oriunde sau oricui s-ar adresa. In fine. Am sa ma consult cu colaboratori si va voi spune cel putin teoretic daca si cum anume se poate realiza ceva legal discutand.
Eu ma gandesc insa la DC sa ar trebui sa fie o forta de lobby (eu cred ca este insa nu e utilizata). Sunt multe aspecte legate de legalitatea si abuz care au impact absolut direct asupra voastra(noastra) a tuturor si care din nefericire pot fi modificate doar prin forta de tip lobby sau media.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
muffin spune:
Vladis - uite mai sunt altii care zic ca romania nu e a lor si uite ce propun ei:
http://2.bp.blogspot.com/_m_7qxnk71GI/SPkSoSMV86I/AAAAAAAAA9A/3nAyEv2Z-Ew/s1600/cimac_metrou_piti800.jpg