cand ea e mai mare ca el

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

babouin pe bune daca am inteles ceva din mesajul tau.

Adica toate femeile au cate un defect, ori sunt grase, ori curve, ori materialiste si barbatii sunt oprimati ca ele ii aleg sau aleg ceva, nu e prea clar .

Acum la subiect, cand ea e mai mare ca el e la fel ca si pentru restul cuplurilor care ori sunt de aceasi varsta ori el mai mare ca ea, roi merge ori nu, dar asta nu depinde neaparat de varsta, sunt si alte necunoscute in ecuatia relatiilor, in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

J_G, m-am logat special ca sa-ti spun ca esti TARE!!!! N-am mai ras atat de mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui babouin

pffff,

ACEST MESAJ E PENTRU FEMEILE DIN ROMANIA.

NU MA CONSIDER MISOGIN,DOAR CRITIC LA ADRESA FEMEILOR ROMANCE.
Femeile vor sa nu le critici,doar sa le lasi sa faca ce vor.Daca e bine e bine,daca e rau e alegerea lor.Dar v-ati gandit ca barbatul e conditionat in alegere?
Cu cat barbatul are mai multe calitati(de orice fel)cu atat femeia e mai toleranta cu el,adica il iubeste.
Exista o miscare sociala care nu toti au abilitatea s-o vada:Femeia alege.Alege ceea ce ii convine la un moment dat.Daca alege barbatul pentru bani ,tot ea alege.Cand se satura de ideea cu banii si mai are si 2 copii,e la moda acum sa ia si barbat cu mult mai tanar...Si gaseste,pentru ca sunt o multime de barbati care sunt singuri,dar de ce sunt singuri?Pentru ca nu au(avut bani)pentru ele sau,si mai adevarat,nu sunt frumosi.Caci,sa recunoastem,femeilor le plac barbatii frumosi si cu bani,nu?Cele care sunt frumoase aleg tipii cu bani,nu neaparat si frumosi,iar cele care sunt simpatice,chiar grase,raman cu barbatii fara bani,dar macar frumosi...Atunci ce fac restul de barbati care nu sunt nici frumosi,si nici cu bani?Se masturbeaza...CONCLUZIA? Femeile romance sunt ori materialiste ori curve...hmmm,unele le au pe amandoua...Se apara dand vina pe economia romaneasca.
VA VORBESC DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE CARE AM FOST PLECAT IN LUME SI STIU CE VORBESC....

jizas cum a trecut de moderare postarea asta?
mai sa te invidiez cat de umblat prin lume esti tu

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

jizas cum a trecut de moderare postarea asta?
mai sa te invidiez cat de umblat prin lume esti tu

Adica vrei sa zici de "cenzura", nu?
Na, ca a trecut!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Intr-adevar, JG a dat cel mai bun raspuns posibil. Am ras si eu.
Eu cred ca dl babuin s-a discreditat fara mare efort. Am incercat sa nu luam afrontul lui la adresa femeilor decat ca pe o provocare proasta si eventual sa ii dam ocazia sa-si argumenteze punctul de vedere personal (prin prisma propriilor sale experiente). Daca nu reuseste, imi pare rau insa vom cenzura si sterge contul.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

pffff, babouin!
Sa ma suni cand te lasi de ce-a zis JG!
JG, evident ca esti vedeta topicului! Mi-ai placut tare!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Doar nu vorbiti serios...sa nu-mi spuneti ca va ofenseaza mesajul lui babouin, eu cred ca-i o postare-capcana, ca nu pot crede ca un barbat e asa "inteligent", n-am auzit nici un boschetar sa aiba asa idei...
Plus ca n-are legatura cu subiectul.
Eu cred ca-i misto curat.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Intr-adevar, JG a dat cel mai bun raspuns posibil. Am ras si eu.
Eu cred ca dl babuin s-a discreditat fara mare efort. Am incercat sa nu luam afrontul lui la adresa femeilor decat ca pe o provocare proasta si eventual sa ii dam ocazia sa-si argumenteze punctul de vedere personal (prin prisma propriilor sale experiente). Daca nu reuseste, imi pare rau insa vom cenzura si sterge contul.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Eu ma bucur ca ati lasat 'sa treaca' acest mesaj. Cu totii avem nevoie sa ne descretim fruntile, curve, materialiste, barbati frumosi, bogat, masturbatori, cum om fi, toti avem nevoie de un zambet.

Edit, am uitat grasele si uratele. Mea Culpa
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Doar nu vorbiti serios...sa nu-mi spuneti ca va ofenseaza mesajul lui babouin, eu cred ca-i o postare-capcana, ca nu pot crede ca un barbat e asa "inteligent", n-am auzit nici un boschetar sa aiba asa idei...
Plus ca n-are legatura cu subiectul.
Eu cred ca-i misto curat.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ei, Rufus, tu nu intelegi. Esti si frumos si bogat, ai 3 iede si o iada mare, clar nu poti intelege un biet barbat ca el, "plimbat" prin lume, probabil cea virtuala, ca altfel si cu harta si compas cred ca se pierde...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Babouin, eu zic sa treci pe barbati.

_

Mergi la inceput