cand ea e mai mare ca el
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
conchita...tu te lauzi...dovezi vrem..ca asa am auzit yo multe minciuni la viata mea.
dov spune:
clar. ca o relatie sa dureze atat de mult, indiferent de varsta celor doi, e nevoie de mult mai mult.
am intalnit si copii "mari". viata i-a lovit devreme, si i-a maturizat mai devreme decat a trebuit, asa ca p[oti gasi maturitate si la pusti.
pe mine m-ar stresa si chestia asta...faptul ca pe umerii lui brusc, au aprut niste responsabilitati atat de mari! pe care si le-a asumat, dar s afim seriosi, ea le stia mai bine decat el, ea, cu buna stiinta i le-a pus pe umeri.
pe de alta parte,stiu ca nimeni nu garanteaza ca alaturi de una de varsta lui ar fi fost mai fericit sau la fel de fericit.
conchita spune:
pai, dov, nu e ca sa te loveasca viata. nu m-am gandit nicicum la situatii de-astea extreme. dar sa luam un exemplu: el are 25, ea 35. chiar nu exista nici o diferenta?? ok, ea arata beton, ca sa multumim si asteptarile estetice ale lui Guestus, dar sa ne gandim nitelus! el inseamna ca abia a terminat scolile, alea alea, e la inceput de cariera, inca e cu distractia in cap. ea, la 35, e clar ca e fie cu ceasul biologic la ureche, are si o situatie stabila profesional si locativ cat de cat, are ceva experienta de viata si stie pas cu pas ce urmeaza sa faca. intelegi? in primul rand ca difera prioritatile, amandoi se afla la stadii diferite in viata, ma refer la aspiratii si planuri in primul rand.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus conchita...tu te lauzi...dovezi vrem..ca asa am auzit yo multe minciuni la viata mea. |
bine, Guestus, ne vedem duminica la 10 la mission beach, inteleg ca nu mai rezisti de curiozitate.
violeta69 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
bine, Guestus, ne vedem duminica la 10 la mission beach, inteleg ca nu mai rezisti de curiozitate. nimic |
Barbatii astia!!!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Yasmine spune:
Eu cunosc un caz care nu a tinut, si nu din cauza exterioritatilor, ea are aproape 60 de ani si nu-si arata varsta, el are 48 si arata foarte bine. Nu a tinut din cauza ca erau foarte diferiti dpdv al caracterului, el foarte comunicativ, si ea foarte inchisa. Ea venea in relatie dupa o casatorie abuziva, el s-a simtit dator sa o protejeze, si nu a fost suficient.
Dar exista si cazul unui poet roman foarte cunoscut, nu retin numele, care avea o sotie cu peste 10 ani mai in varsta decit el, si care descrie la un moment dat superb mana ei care se odihneste dimineata pe perna, mana care dupa varsta femeii trebuie sa fi fost ridata si patata, dar pe care o descrie cu atita dragoste, incit in afara cuplului nimic nu mai conteaza.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus conchita...tu te lauzi...dovezi vrem..ca asa am auzit yo multe minciuni la viata mea. |
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
bine, Guestus, ne vedem duminica la 10 la mission beach, inteleg ca nu mai rezisti de curiozitate. nimic |
Conchita, sa te astepti la un mosulet cu ochelari si baston, putin adus de spate. acela e Guestus!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
balanta spune:
dov, eu am 48 si sotul meu 41..diferenta de mentalitate e mare intre noi...el e mai batran mental cu 10 ani ca mine si chiar si ca organism, mai plinut cu 20 de kile, cu ceva boli premature dupa el, eu sunt mental cu 20 de ani mai tanara, 2 kg in plus fata de adolescenta, nu tu celulita, nu tu varice,etc...deci asa cum spunea si conchita e chestie de gena si el nu poate tine ritmul cu mine...eu dorm 4 ore, el 12...si tot asa...si nici nu a avut vreo responsabilitate pe umeri deci nu s-a simtit coplesit...el e coplesit doar de jobul lui si atat...restul imi revin mie...sincer cred ca ar trebui sa mai cobor nitel dar parca sa iau unul de 35...mai mare ca mine nici nu poate fi vorba...ar face infarct cu mine...deci nu cred ca e relevanta varsta mai ales pt cineva ca mine care nu vrea sa imbatraneasca.