ma sufoc
Am mai vorbit despre mine,si despre multe dintre problemele mele.Mi am facut si un blog,doar ca sa pot striga,atunci cand nu am cui sa vorbesc de demonii din interiorul meu.Revin aici,pentru ca simt ca ma sufoc si numai pot.M am indragostit,rau....si nu mie bine si parca imi e.Sunt casatiorita,am mai scris despre asta,probleme,multe,si totul sa rupt.Azi,la un an de cand,in sufletul meu ,casnicia mea sa ncheiat,sunt indragostita.Amandoi,stim si suntem pefect constienti ca suntem impreuna datorita copilului nostru,trist dar adevarat.Ne folosim unul de altul,el din comoditate se agata de aceasta casnicie,eu din neincredere si poate si din comoditate si in primul rand pentru copilul nostru care este fericit,aici ,asa,cu noi,in casa noastra.Dar,nu asta e subiectul.M am indragostit de cel mai nepotrivit barbat pe care as fii vrut sa l intalnesc vreodata.Stiti acel Don juan,caruia nu i scapa nimeni,acel fermecaor care spune vorbe mieroase unui card de femei,acel cuceritor care poate face oricarei femei vulnerabile ,ziua luminata.Am urat si dispretuit intodeauna,acest gen si o fac si acum,dar....I mi amintesc acum cateva luni cand l am vazut prima data,mi a venit sa vars de ceea ce citeam in ochii lui.Si iata ma acum,nemancata,nedormita,nebuna sa l vad,sa simt ca ma vede.ACUM O LUNA, a inceput cu o curte insistenta,care ma tinut departe,foarte departe,care ma speriat si scarbit.INTAMPLATOR,i am descoperit blogul,si ....am ramas socata si puternic impresionata ,placut.Si de atunci a inceput totul.Si a dat seama ca mi am schimbat atitudinea si punete pe joaca.Numai imi acorda atentia de la inceput,dar nici nu ma lasa.Si uite ma azi,la o luna,oftand si asteptand un semn,de la un nimeni care mi a sagetat inima.Stiu exact ce imi veti scrie.Stiu exact ce as gandi si eu,dar...acum ,ma sufoc.Il vreau,imi doresc sa fiu cu el si lupt impotriva mea,pentru ca sunt extrem de constienta ca as fii nimic,prin viata lui.O alta,care ia cedat,iar asta m ar face mult mai mult sa sufar.Sunt fericita ca nu sa intamplat nimic,imbratisari si saruturi si atat,dar ma doare acest chin.Si totusi,sunt atat de constienta ca aceste lucruri se ntampla foarte rar.Anul acesta,in ianuarie,am pus capat unei relatii frumoase,am renuntat la un barbat minunat care merita iubit.Dar asta a fost.
Mi a trebuit mult timp sa uit si inca este foarte prezent in gandul meu,dar el chiar merita.
Dar ceea ce traiesc azi,este foarte diferit,este aceea pasiune pentru geniul raului.
O sa ma luati cu pietre,sunt pregatita,stiu asta.
Insa ,nu fac altceva decat sa spun lucrurilor pe nume.
Stiu ca gresesc,stiu ca nu e bine,stiu ca nu e corect,fata de nimeni.De aceea ,nu fac nimic.
Dar in sufletul meu,asta simt.
Raspunsuri
andru_mami spune:
ernestine-se mai intampla,este f adevarat,nu este capat de lume,nu sunt in masura sa iti dau sfaturi,desi cred ca nu ar trebui sa te pripesti,tu o sa ai cel mai mult de suferit din toata povestea,si poate ca ptr el nu esti decat o frunza in vant,o adiere,poate decat se joaca cu tine,ce pot sa zic decat sa fii f atenta sa nu cazi intr-o capcana pe care ti-o cam tesi tu singura,prioritatea ta este copilul,restul ramane de vazut,deci analizeaza ce este mai important ptr tine si cantareste,gandeste la rece,sa vezi daca el te-ar accepta cu copilul tau si ar fi dispus sa ii ofere dragoste si sprijinul necesar.
mai vb.
POZE
Emma_ spune:
Ernestine,
Eu am o zicala:"nu condamna sau judeca pe nimeni caci nu stii ce-ti aduce ziua de maine".
Este bine totusi ca realizezi ca nu este persoana potrivita pentru tine.
Gindeste-te la situatie in felul urmator: este o persoana nepotrivita, la un timp total nepotrivit in viata ta.
Nu putem sa controlam cind si de cine ne indragostim. Dar putem sa controlam cum actionam si ceea ce facem dupa ce ne indragostim.
Iti apreciez sinceritatea si autocritica.
Fii realista si analizeaza situatia la rece.
Esti inca maritata. Fericita sau nefericita ai inca acest statut.
clarifica-ti situatia intai si dupa aceea esti libera sa faci ceea ce vrei cu viata ta, fara sa fii judecata. Poti avea cite incercari vrei si cu cine le vrei dupa ce esti divortata.
Gindeste-te bine. Mai ales ca ai un copil.
Nu pot inca sa inteleg:"stam doar ptr. copil", dar cine sint eu sa judec?
Do the right thing!
Iti dorecs mult noroc.
babyblue spune:
:( ciudata situatie.
e posibil sa ii simti lipsa acestui tip, doar pt ca acum nu te mai baga in seama, dupa ce te sufocase cu acea curte insistenta.
parerea mea persoanala este ca adevarata prb a ta, nu este acest tip care momentan nu te baga in seama. asta e cea mai usor de rezolvat. mai ales dc ai de=a face cu tipi de genul bondarei, care alearga din albinutza in albinutza.
parerea mea este ca genul asta de barbat il poti avea la orice ora si eu nu m-as consuma deloc ca nu ma baga in seama, cu atat mai mult sa ajung la stari emotionale de sufocare. din exp personala iti spun ca tipii astia sunt cel mai usor de obtinut. vestea proasta este ca oricum nu ai din partea lor, decat satisfactii efemere, caci au o valoare umana limitata.
prb ta este ca te sufoci de frustrare. tu nu esti fericita in casatoria ta, nu esti nici divortata si o sa ajungi cu psihicul la pamant f curand.
legat de tip, stai calma, il poti avea la orice ora.
eu iti dau un singur sfat: concentreaza-te pe ce ai de gand sa faci cu viata ta, ca asta nu e viata. sa stai legata de un om pt copil, dar sufletul tau sa tanjeasca dupa altceva, iar psihicul sa ajunga la pamant din cauza asta.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
bebe_io spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ernestine ACUM O LUNA, a inceput cu o curte insistenta,care ma tinut departe,foarte departe,care ma speriat si scarbit. INTAMPLATOR,i am descoperit blogul,si ....am ramas socata si puternic impresionata ,placut.Si de atunci a inceput totul. |
Cele doua fraze releva diferenta dintre realitate (prima fraza) si iluzionare autointretinuta (a doua fraza).
A doua fraza arata clar ca te-ai indragostit de imaginea pe care el a creat-o pe acel blog si care trebuie ca nu-l reprezinta (ca doar l-ai vazut si in realitate).
Nu stiu cati ani ai dar pana acum ar fi trebuit sa observi ca pe Internet toti oamenii sunt onesti, cinstiti, saritori, altruisti, devotati, painea lui Dumnezeu, ce mai. Nici unul nu este prefacut, teatral, mincinos, plagiator (ho-ho, cu sutele, inclusiv unii pe forumul asta), infractor, hot etc.
In concluzie, casca bine ochii la realitatea inconjuratoare, lasa concluziile trase de pe net.
andru_mami spune:
bebe io-ar fi bine sa vb in cunostinta de cauza,ptr ca ce spui tu,sunt niste jigniri practic la toate fetele de pe forum,daca te-ai ars tu vreodata asta nu e obligatoriu pt toata lumea si asta nu inseamna ca noi,fetele de pe forum suntem prefacute intr-un cuvant,deci inainte de a face aceste afirmatii,ar trebui sa sa stii destul de multe lucruri despre noi,despre fiecare in parte,si se intampla sa traiesti o viata cu o pers si sa nu o cunosti atat de bine,dar tu doar din mesajele postate de noi,esti atotstiutoare ,vezi inauntrul nostru,cum faci afirmatiile astea?
si noi putem sa spunem ca esti o prefacuta,o mincinoasa,dar practic nu te cunoastem nici cat negru sub unghie,nu?
si atunci cum am putea sa facem asemenea afirmatii?
suntem destul de multe mame care intram aici ptr o vorba buna,ptr un sfat,o parere,avem copii bolnavi si asta ne face sa fim cu atat mai putin mincinoase si prefacute,cautam o alinare aici,nu sa jignim sau sau sa fim prefacuti,deci te rog mult ,data viitoare atentie cum iti alegi cuvintele la adresa noastra,ca d-zeu nu doarme si vede,si sa te rogi sa nu fii niciodata in situatia noastra,e f adevarat ca sunt multi oameni parsivi,dar din moment ce nu cunosti,nu deschide gura.
POZE
bebe_io spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andru_mami bebe io-ar fi bine sa vb in cunostinta de cauza,ptr ca ce spui tu,sunt niste jigniri practic la toate fetele de pe forum,daca te-ai ars tu vreodata asta nu e obligatoriu pt toata lumea si asta nu inseamna ca noi,fetele de pe forum suntem prefacute intr-un cuvant,deci inainte de a face aceste afirmatii,ar trebui sa sa stii destul de multe lucruri despre noi,despre fiecare in parte,si se intampla sa traiesti o viata cu o pers si sa nu o cunosti atat de bine,dar tu doar din mesajele postate de noi,esti atotstiutoare ,vezi inauntrul nostru,cum faci afirmatiile astea? si noi putem sa spunem ca esti o prefacuta,o mincinoasa,dar practic nu te cunoastem nici cat negru sub unghie,nu? si atunci cum am putea sa facem asemenea afirmatii? suntem destul de multe mame care intram aici ptr o vorba buna,ptr un sfat,o parere,avem copii bolnavi si asta ne face sa fim cu atat mai putin mincinoase si prefacute,cautam o alinare aici,nu sa jignim sau sau sa fim prefacuti,deci te rog mult ,data viitoare atentie cum iti alegi cuvintele la adresa noastra,ca d-zeu nu doarme si vede,si sa te rogi sa nu fii niciodata in situatia noastra,e f adevarat ca sunt multi oameni parsivi,dar din moment ce nu cunosti,nu deschide gura. POZE |
Cred ca ai citit postul meu dintr-un punct de vedere extrem de bizar.
In topic este vorba despre faptul ca ernestine s-a indragostit. Iar sentimentul a aparut dupa ce i-a citit blogul desi il vazuse de mult timp fata in fata si nu o impresionase cu nimic.
Nu inteleg de ce iei afirmatiile mele cu privire la tine sau la membrii acestui forum. Mai ales ca eu ma refer la imaginea OFERITA pe Internet.
Bineinteles ca si eu am defectele mele, ca toata lumea de altfel. Dar aici, pe net, nu le poti vedea nici daca vrei, daca eu aleg sa le tin ascunse. Despre asta e vorba. Asta este diferenta intre viata reala si Internet. In viata reala poti minti cativa tot timpul, ii poti minti pe toti doar pentru un timp limitat, dar nu-i poti minti pe toti tot timpul. E imposibil. Pe Internet, insa...
ernestine spune:
andru mami,nu stiu cine te a suparat asa tare,nu am inteles foarte bine.Multumesc ,pentru pareri.Nu am de gand sa dau in nici un fel curs acestei relatii:1-nu merita nici cat negru sub unghie
2-este ultimul barbat cu care m as complica vreodata
3prioritatile mele intr adevar ,sunt altele
Am incercat,sa vorbesc,aici,despre ceea ce simt si traiesc,constienta fiind ca gresesc.Dar,se poate intampla!
E cumplit de greu dar si frumos totodata,imi amintesc de anii de liceu,de joaca cu un baiat indragostit,de tremurul inimi la aparitia luiAcum,stau lipita de laptop sa vad daca intra pe mess,nu ma pot dezlipi de locul de munca,unde stiu ca l vad zilnic,mi am luat concediu si urasc acest lucru.Probabil ca aveti dreptate,acet tip de barbat il poti avea usor,dar in ce sens?Intr unul ,pe care sincer,nu ma intereseaza.
Ceea ce ma surprinde cel mai tare,este ca nu mai credeam posibil.Dupa atatea dezamagiri,deziluzii,vise destramate.Si totusi,e posibil,atunci cand te astepti mai putin.Criza financiara,ne a afectat destul de mult,si lipsa banilor era ultima problema pe care nu o aveam.Situatia nu e prea roz si starea mea generala,era de apatie totala.Chiar ma temeam sa nu fac o depresie.Si iata ca s antamplat ceva(nu cel mai potrivit),sa ies din aceea stare si sa intru in alta....emotia permanenta si trairi intense,pentru...nimic,pana la urma. Poatefii un mod de refulare?De ce ma doare atat ca intra pe mess,si foarte rar ma abordeaza,de ce ma chinuie ca desii am intrat in concediu de o saptamana,de abea ieri a binevoit sa ma ntrebe unde am disparut,de ce aceasta nerabdare de a ma ntoarce acolo unde l pot vedea asteptand acele gesturi care i tradeaza implicarea,fiecare gest al lui,cat de mica capata diverese interpretari.Sunt suparata rau pe mine,crunt,pentru ca realizez ca e o prostie,de care sper sa ma amuz..curand.
andru_mami spune:
bebe io-n vreau si nici nu pot sa fiu rautacioasa,fiecare face ce vrea cu viata lui,eu sunt o persoana f optimista,vesela,cu simtul umorului si mi-ar fi placut alta sa fie discutia noastra;chiar daca tu crezi ca aici pe forum sunt si pers inselatoare,care nu isi arata adevarata fata,nimeni nu e in masura sa faca afirmatii despre nimeni,orice ar face si oricine ar fi acea persoana
ernestine-cred ca ti-ai dat seama despre situatia ta,asa cum am mai spus se mai intampla,i se poate intampla oricui,nu e nimic de ras,e o situatie mai putin placuta ptr tine fiind pusa intr-o postura mai aparte,esti practic la limita,intre ciocan si nicovala,si poate ca acum se va vedea cat de matura esti tu si daca poti sa iei o hotarare fara sa fi inluentata de nimeni si nimic.
sa dea DD sa fie bine si sa nu fii nevoita sa suferi,oricare ar fi motivul.
bebe io-cred ca putem sa facem pace aici si sa o lasam pe ernestine sa ia singura hotararea cea mai buna;te astept si la alte subiecte.
POZE
hellene_n spune:
draga mea,
nu-ti pot spune decat atat: daca ai reusi sa lasi deoparte pentru o secunda macar sentimentele pentru acest om, ai putea observa ca nu te atrage NIMIC din personalitatea lui, din modul de a gandi, din ceea ce isi doreste pe lumea asta - NIMIC. daca ai reusi...
dulcetica spune:
Nu stiu ,s-ar putea sa fi inteles ,dar daca ai o casnicie de convenienta si ai mai avut deja o relatie,atunci daca vrei sa-ti treaca intr-o saptamina ,combina-te cu el si gata.Sau si el e insurat?