FIV 239

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

MariaDan, depinde de cantitate. Daca e doar cateva picaturi nu e ziua 1, e maine. Daca e full flow la clinica mea se considera ca e ziua 1 indiferent daca e 12 fara un sfert noaptea.:)
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

multumesc pentru raspuns.
pai sunt pete de sange cam mari, nu doar picaturi, dar nu este chiar flux normal, aproape.
eu as considera azi prima zi, insa mai vreau o parere

Am crezut ca toata lumea doarme la ora asta. Cel putin nu sunt singura care bantuie pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mariadan cam asta era si intrebarea mea cei de la clinica mi-au zis sa sun in prima zi a ciclului, asta am avut cateva pete dar nu si-a dat drumul.....credca in noaptea asta o sa inceapa ceea ce inseamna ca abia maine e considerata ziua 1.
Luca Luca imi pare tare rau de embrionasii tai.....off...cuvintele sunt de prisos
Daniela74 capu sus, tre sa fii optimista, reusita fiv-ului depinde si de starea mamei uite-o floricica pentru tine
Castelana ai stat la camin in studentie ?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
Castelana ai stat la camin in studentie ?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Buna, draga mea Dragaica (tare ma distrez cu numele tau... imi aminteste de o colega maramureseanca ce de Sanziene canta pe hol: hai Marii la Sanziene!) sigur ca am stat la camin... chiar si anul ramas de dupa fac tot acolo (ma pregateam pentru o viata didactica universitara, o faceam din pasiune oricum). Am stat in Tudor, eram la chimie fizica si acolo eram cazati chiar daca maj cursurilor erau in Copou, conditii excelente as putea spune, pentru vremurile respective imediat dupa revolutie, cat ma distrez acum de amintirile profesoarelor mele maj domnisoare batrane (ca la chime...). of doamne ce a trecut timpul...mi-am regasit pe un site o parte din colegi, majoritatea-s plecati din tara, cine stie poate-i reintalnesc intamplator printr-un aeroport...la cat batem noi lumea in lung si-n lat.
Tu? tot la camin?

te pup

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela74
Castelana multumesc.Eu maninc tot felul de lactate,deci cred ca nu o sa fie nici o problema daca nu laptic bineinteles.
Saptamina viitoare incep stimularea,la primul fiv eram atit de incintata si nerabdatoare,acum e ca si cum nu se intimpla nimic...ma mai si doare un sin si imi fac tot felul de ginduri negre.

PA,PA.

Daniela, pai daca papi lactate... cred ca poti compensa sa stii. Cand incepi procedura incearca si tu sa ai mai multe mese pe zi cu produse ce contin Ca. Eu de inceputul procedurii am trei mese principale plus gustarile intre (eu care inainte uitam sa mananc...noroc cu sotul care vrea sa pape si cu tot felul de receptii si obligatii ce te poarta cu farfuria in mana).
Seara de ex kiwi(multumesc lui Avalon, stie ea de ce)cu iaurt, sau cascaval cu mere sau pere si nuci, sau caprese(mozzarella+rosii+busuioc+piper si ulei deasupra) constituie o cina lejera, cu Ca si sanatoasa. Sunt multe combinatii... am grija sa beau inaintea mesei cu 1/2 ora si un suc fresh de portocale sa fixeze ceea ce pap (in speciat Fe)
Ma bucur ca incepi saptamana viitoare, dar ce e cu gandurile astea negre?????? mai mai mai...
Trebuie sa gasesti forta necesara si sa te mobilizezi sa stii, mental conteaza mult, stiu ca e usor de zis dar.... departarea de casa te fac sa te gandesti cate in luna si-n stele, etc.
Curaj si trebuie sa reusesti, sa dai startul la fete, sa vii cu un rezultat bun mobilizator, ce zici?
Draga mea... cum sa te ajut? mi-as dori sa am o putere sa ajut asa toate fetele.
Hai capul sus si numai ganduri bune, ne-am inteles?
uite o orhidee de la mine

te pup si ai grija de tine

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LucaLuca

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

LucaLuca imi pare rau pt embrionasi.

...si mie tot pentru ei imi pare rau. nu stiu, eu parca sunt impietrita, nici la esecul din iunie nici la cel de azi nu am reactionat depresiv - cred ca asta se intampla pentru ca vine DUPA durerea cea mare de anul trecut (pentru ca tot fusese la un moment dat o discutie, trecand prin amandoua, va spun: nici nu exista comparatie; un fiv esuat pare o piscatura de purice).

dar de embrionasi imi pare foarte rau. desi aveau doar doua celule, erau mai mult decat niste potentialitati (ovocitele si spermatozoizii sunt potentialitati), erau niste omuleti incipienti, de doua celule, erau parte din mine si din omul pe care il iubesc, erau lui et moi, à la fois. o sa ii adaug, alaturi de fetitele pe care le-a tinut in brate, in sertarul fiintelor pe care le-am pierdut fara sa stiu ce am pierdut.

---------------------------
www.experimentulpitesti.org/public/apelul-nostru/" target="_blank">Experimentul Pitesti. Genocidul Sufletelor.

For sale

Luca...Luca, draga mea, mi-au dat lacrimile... stiu bine povestea ta si.... cuvintele-s de prisos.
Imi pare rau, pentru tine, sotul tau, pentru micutii ingerasi..
Sunt alaturi de tine sa stii!
te pup

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariadan

buna ....dimineata.
Am si eu o intrebare - daca a venit menstruatia azi la orele 19, consider astazi ca fiind prima zi a CM, sau maine?

Buna
ziua unu este considerata in cazul tau a doua zi.
Mie asa mi s-a spus, daca vine seara, chiar daca mi se pare abundent, nu se considera ziua unu, trebuie sa dai telefon dimineata urmatoare si ei sa-ti prescrie medicatia (asa s-a intamplat la mine)
Bafta!!!!

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Alrak, draga mea surioara, stiu ca esti la discutii preliminare (sunt cu ochii pe tine sa stii), bafta si sa luati decizia corecta, buna, cu noroc!!!!!!
sa fie toamna voastra norocoasaaaaaaaaaa!!!

te pup si cand ai timp te astept cu vesti bune, tinem pumnii

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Husky dupa ce voi avea rezultatul analizelor am sa o sun pe dr. Cocei si tot in functie de analize ne vom vedea in ziua 10 la eco sau , daca nu vor fi bune mai aman ca n-am ce face...Ma simt bine, dar pana nu vad negru pe alb rezultatul analizelor.... burtik!

Luca sunt alaturi de tine

Catalina tu te-ai lasat de fumat? Eu am trecut de cateva luni pe paie ( din acelea subtiri ), dar stiu ca trebuie sa ma las...am incercat o data , dar am rezistat cu al meu doar vreo 1-2 saptamani. Bafta in continuare!

mariadan cand se pateaza tamponul cu sange rosu ( chiar daca nu e abundent) atunci e prima zi, mie asa mi-a spus dr. Eu te inteleg...e foarte important sa stii care e zi 2 cand se incepe stimularea. Bafta!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora - m-am lasat pe dracu . Oricum eu fumez de cand ma stiu paie iar in sarcina de fiecare data - ca de, am experienta, de nu as mai fi avut - le-am lasat fara probleme. Acum doar ma straduiesc. Le-am rarit dar nu le-am lasat. Pup

coltul meu de rai

Mergi la inceput