Cum a fost la Madonna ?
Raspunsuri - Pagina 5
denizel spune:
Lasa ca mai e un pic si vine Sandra. Sandra e in banca ei, isi permite sa aleaga dansatori inalti, nu jigneste oamenii cumsecade cu aiurelile ei si sa vezi ce de-a cronici favorabile si fani o sa aiba .
inaioana spune:
Duamna aia a scris articolul perfect romaneste: speculatii, interpretari din putzul gandirii, remarci la limita calomniei...cat a putut si ea. Nu ma deranjeaza, asa se scrie in Romania.
FYI totusi, Madonna canta de ceva vreme destula La Isla Bonita intr-o reinterpretare, vezi www.youtube.com/watch?v=Q7RJD-2V0b0" target="_blank">featuring-ul cu Gogol Bordello (niste tigani punkeri ).
Bineinteles ca si ei il copiaza probabil la greu pe Florin Salam asa cum si Madonna pe Loredana Groza, duamna care a scris articolul avand o cultura muzicala romaneasca mai mare decat mine, recunosc.
Sigur ca este foarte deranjant ca a avut tupeul sa vorbeasca tiganeste in Romania,e ca si cand te-ai duce pe la sfarsitul secolului al 19-lea prin Tennessee si ai da mana cu un negru. Ptiu!
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Fetelor, in ce a constat tributul pt Michael? ..... -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
Motanik din cate am vazut pe net in scurtele prezentari din concert, tributul pt MJ a fost identic cu cel din celelalte concerte ale Madonnei (sustinute dupa trista disparitie a lui MJ); acela in care un dansator/ imitator danseaza dupa un pic de "Billie Jean" si "Wanna be startin'something".
cam asa ceva:
Oricum, frumos gestul Madonnei
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
" MORE"
desprecopii spune:
eu cred ca multi au fost la concert numai ca sa se laude un pic ca au fost la eveniment ... pacat ca in Romania (Bucuresti) concertele sunt po****te in procent mare de mondenezi - o clasa speciala de persoane ...care sunt acolo just because.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
bulinuta27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Pai, cred ca nu prea are fani pentru ca nu e genul pe care, dupa concert, sa vrei sa o iei cu tine acasa . Iti toarna verde in fata "asta sunt, m-a excomunicat Papa de la Roma daca te intereseaza , daca ma placi, bine, daca nu, bye! Pardon, baftalo!" :)))) Romanii trebuie luati cu lugu-lugu, cu I love you all, you are fantastic!, ca daca le-o trantesti fara preludiu ca tiganii si homosexualii is si ei oameni, uite, te huiduie . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
mie imi place Madonna veche si nu am fost la concert din motive personale-asta ca sa fie inteles
dar nu te lua de MJ ca fac urat
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
iepumic spune:
Mie imi plac si Madonna veche, si cea noua..de fapt cred ca sunt foarte multe versiuni ale ei care imi plac dar nu chiar toate. Cateva melodii de aseara mi s-au parut "greu digerabile" iar altele super. Dar nu cred ca exista artist care sa faca numai capodopere cu exceptia, poate, lui Michelangelo.
Tare asta:
Romanii trebuie luati cu lugu-lugu, cu I love you all, you are fantastic!, ca daca le-o trantesti fara preludiu ca tiganii si homosexualii is si ei oameni, uite, te huiduie |
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
denizel spune:
citat din mesajul lui inaioana Bineinteles ca si ei il copiaza probabil la greu pe Florin Salam asa cum si Madonna pe Loredana Groza. |
:))))))))))))))))))) Ioanaaa....
Bulinuta, stai linistita, nu m-am luat de MJ :). I love you all, you are fantastic auzi la orice concert te-ai duce (mai putin concert Madonna, banuiesc eu din reactii :)). Aaaaa, si mai putin concert Motorhead probabil :)).
Trinity spune:
citat din mesajul lui desprecopii eu cred ca multi au fost la concert numai ca sa se laude un pic ca au fost la eveniment ... pacat ca in Romania (Bucuresti) concertele sunt po****te in procent mare de mondenezi - o clasa speciala de persoane ...care sunt acolo just because. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Doamne, cata dreptate ai!
Cred ca jumatate erau din categoria asta! (cei de fata se exclud, bineinteles)
Eu nu pot sa inteleg si pace - mergi sa vezi pe ''una'' care se mangaie de una singura, se pupa cu fete (ca sa nu ma exprim vulgar ca mi-o fur...), se tavaleste pe scena. Mai si improvizeaza, ca deh, asa mai fac artistii si te trezesti ca nu iti place si ca e varza...
NU sunt si nu am fost fan Madonna, dar nici sa arunc cu vorbe aiurea nu imi place....
A, si inca ceva: Denizel, I LOVE YOU (pur si simplu)
http://papusi-naturale.blogspot.com/
denizel spune:
Trinity, !!! Uite ca ma mai iubeste si pe mine cate cineva .
Qamar spune:
Am ajuns la concert fara sa imi fi planificat asta, cu o zi inainte o prietena draga avea un bilet in plus si am insoti-o; concluziile mele:
-organizarea foarte nasoala- foarte mult praf, ca la rodeo, teren accidentat, cozi pentru jetoane, cozi enorme pentru lichide si mancare,
-din spate nu se vedea aproape deloc, nici macar pe monitoare- am stat pe varfuri cat am putut cu gatul ca girafa
-vocea Madonnei- extraordinara; nu sunt cel mai infocat fan, dar nu poti nega asta: are o voce superba, puternica, arata bestial
-publicul- average; in jurul meu si al prietenei mele, cei mai multi stateau drepti si nemiscati, eventual comentau ca nu le place
- momentul cu romanes: intr-adevar PR-ul Madonnei sau cine se ocupa de chestia asta, ar fi trebuit sa o previna ca nu e locul si momentul sa indrazneasca sa spuna asa ceva; EU nu m-am simtit ofensata de mesajul ei, in niciun caz nu a spus ce sugereaza unii ca ar fi insinuat; M-A SOCAT insa enorm de mult valul de ura si de rautate pe care l-am simtit in jurul meu la fratii si surorile mele de nationalitate romana, o ura gratuita, generalizata si infricosatoare; eu i-am aplaudat mesajul insa reactia generala a fost groaznica...Mai avem mult de mers, ca tara, pana cand vom ajunge la un nivel in care sa intelegem un mesaj de genul asta si sa nu reactionam la el cu ura si rautate...
- per total eu m-am distrat, am si dansat o tzara, compania a fost excelenta, berea buna, discutiile productive asa ca nu regret absolut deloc ca am fost acolo
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*