Cum a fost la Madonna ?
Raspunsuri - Pagina 12
denizel spune:
Marox, Alice Nastase e o ziarista.
Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March
motanik spune:
Eu am o mica nelamurire (mica, adica in contextul discutiilor grele de pe ultimele pagini):
Madonna zise ca a auzit ca tiganii sunt discriminati in Europa de Est. Mai exact, unde? Nu am auzit sa se vaite bulgarii, ungurii, croatii. Am auzit sa se vaite englezii, nemtii, spaniolii si oh da, italienii. Nu e chiar Europa de Est, doar daca nu cumva s-a referit ca noi ii discriminam, romanii si atunci nu inteleg de ce n-a zis-o clar, bai romanilor am auzit ca sunteti rasisti si atunci nu mai exista nici un dubiu daca a facut sau nu vreo gafa.
Cat priveste concertul, sa fim seriosi, nu poti multumi 60mii de oameni deodata, si io-s fan MJ si am fost la concertul lui in 96 dar si atunci imi amintesc oameni suparati la final ca nu au vazut f bine sau ca au fost calcati in picioare de multime - bine, astea tin de organizare ca de Michael nu am auzit sa se fi plans cineva, cum nici de Madonna totusi, am inteles ca a dansat, a mai si cantat, a facut show, a meritat banii.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Va rog frumos, spuneti-mi si mie, cine e Alice Nastase? Fara misto, e sotia lui Adrian Nastase? Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Ea e Alice Nastase: coffeechat.ro/about (si articolul despre Madonna: coffeechat.ro/2009/08/madonna-loredana-americii/ ). Din cauza dumneaei am renuntat la a cumpara revistele in care scrie
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
Marox spune:
Multumesc pentru raspuns, Denizel si Rall. Am auzit pentru prima data de ea cind s-a recomandat pe topic articolul despre Madonna, eram curioasa sa vad despre ce e vorba, altfel nu mi se pare destul de incitant la lectura link-ul catre coffeechat.
purple_blue spune:
Apropo de ce s-a inteles dupa ....
http://news.yahoo.com/s/ap/20090827/ap_en_mu/eu_romania_madonna_gypsies
As vrea sa stiu cum au fost tiganii sclavi pana in secolul 19.
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui purple_blue Apropo de ce s-a inteles dupa .... http://news.yahoo.com/s/ap/20090827/ap_en_mu/eu_romania_madonna_gypsies As vrea sa stiu cum au fost tiganii sclavi pana in secolul 19. "You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after" |
Citat dintr-o sursa gasite cu "goagal":
"Infaptuita in 1856, la presiunea abolitionismului occidental, dezrobirea s-a desfasurat cu despagubire, robii tigani fiind rascumparati de la proprietari."
1856 e in secolul 19 din cate stiu eu ... deci tiganii au fost sclavi in Romania pana in secolul 19.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alevin spune:
Aici aveti si alte pareri despre concert http://mihaibendeac.ro/archives/1029
"He who fights and run away, lives to die another day."
AnnaBaby spune:
Una peste alta, a fost un super concert, si daca ar mai veni vreodata in Romania, as merge din nou fara sa stau pe ganduri...doar ca sunt convinsa ca nu mai vine ea...
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii